Zobacz pełną wersję : Hmb
HMB działa wogule ?? Bo ostatnio duzo slyszalem ze tylko dodaje libido... Jesli dziala to jakie HMB byscie zaproponowali...
rafalkomando
30-09-07, 11:35
HMB-działa jak najbardziej tylko ze po okresie 3 miesiecy jesli masz kase mozesz kupic, co do firmy to kazde HMB według mmnie jest dobre, i kazdy ma podobny skład, ale według mnie sie wogule nie opłaca jesli cchesz siły i spalic tkanke to spalacz+l-karnityna i działasz cuda.
HMB-działa jak najbardziej tylko ze po okresie 3 miesiecy jesli masz kase mozesz kupic, co do firmy to kazde HMB według mmnie jest dobre, i kazdy ma podobny skład, ale według mnie sie wogule nie opłaca jesli cchesz siły i spalic tkanke to spalacz+l-karnityna i działasz cuda.
Ja jestem na cyklu HMB kupiłem 450 capsów Olimp Mega 1250.
Po 70 capsach jest ok.
dzieki wielkie :) Rafal a jaki bys spalacz polecil ??:)
rafalkomando
30-09-07, 18:33
moto a z czym to łaczysz i w jakim stopniu jestes zadowolony ze fajne capsy? bo nie rozumie i nie wierze ze działaja juz, a co do spalacza to polecam thermo speed+L-karnityne(dimatize)
HMB narazie łącze tylko z witaminami.
Jak zjem 150 capsow, to dołączę na 300 caps kreatynę mono vitalmaxu.
hmb dziala slabo ==>cena jest nieproporcjonalna do efektów...
i dziala od razu po rozpoczeciu suplementacji a nie po 3 miesiacach tylko efekty dzialania hmb zauwazalne sa dopiero po jego dlugim stosowaniu ok. 3 miechy
nigdy nie stosowałem i nie mam zamiaru bo ponoc lipa:D w połaczeniu z kreta mozna i słyszałem ze fajnie ale samo niepolecam:D
mam jeszcze jendo pytanie... Czy mozna tak zrobic i ma to sens:
Cwicze 25 dni na kreatynie mono (CraLean'a) i teraz chcial bym dokupic gainera ( na kolejne 25 dni) Zeby mnie przybylo troszke a pozniej zaczac to rzezbic... Jest wogule sens nabierac mase a pozniej przy rzezbieniu ja spalac?? prosze o pomoc ;)
skoro dokupujesz gainera to masz slaba diete
za spalanie bierz sie po kilku masowych cyklach-jesli jestes szczuply jesli masz duzo do spalania to spalaj teraz zeby sie nie nazbieralo za duzo
skoro dokupujesz gainera to masz slaba diete
Niby dlaczego tak uważasz? Moge mieć dobrą dietę i szamać gainera.
a po co Ci gainer jesli wszystkie potrzebne skladniki dostarczasz z diety?
slaba dieta - mam na mysli braki w diecie
nie bo braki w diecie uzupełnia gainerem...proste i logiczne:|
ja jade bede diety i tez zyje:D
Gainer jest po to by uzupełniać braki w diecie, nie masz czasu na przyżądzenie posiłku pijesz gainera, zdanie z dupy.
Gainer też może być dla wygody:p
I w posiłku nie masz tyle aminokwasów co w gainerze, przez co jest świetny po treningu.
mialem na mysli taka przykladowa dieta:
70-75kg
1
-100gr platkow
-300ml mleka
-30gr odzywki bialkowej
2
-4 kromki chleba razowego 120gr
-kurczak 100gr
-10gr oliwy z oliwek
3.
gainer