Zobacz pełną wersję : Co robic po cyklu?!
Witam.
Mam 17lat, jestem po I kuracji sterydowej. Dotychczas trenowałem 5 dni w tygodniu. Mój cykl składał sie z 25x omnadren 10x testpsteron prolognatum
10x stanazol i do tego jeszcze 300tab metki. Chciałby sie dowiedziec jak cwiczyc, jakie odzywki brac na spadku i jak mam sie odblokowac.
Z góry dziekuje.
zastosowales odblokowanie?? jesli tak to jakie??
Odblokowania jeszcze nie brałem, wczoraj zaaplikowałem sobie ostatni omnadren
Ziom nie pomogę, bo nie mam wiedzy na ten temat.
Chciałem zapytać jeśli można jakie były efekty po tym cyklu?
Nie no ja wysiadam , to jest straszne.
Właśnie i mi pomimo tego, że na SSA się nie znam wydaje mi się, że ten cykl to duża przesada.
po cyklu proponuję Ci jak najszybsze zaczerpnięcie porady psychiatry :)
albo cykl trwał 3-4 miesiące albo masz suty jak wentyle od stara...
ogólnie byś powiedział jak ten cykl wyglądał i dlaczego kończysz omą a nie winem?
Do psychiatry chodzic nie musze, poniewaz z mojo głową jest wszystko ok. Cykl trwał 14 tygodni. Efekty tez były nawet spore. Obwód bicepsu zmienił sie z 32 do 40 cm, waga z 76 do 95kg, na klatke wycisnełem 140kg(o 35kg wiecej niz przed).Mój cykl wyglądał nastepująco: 1-3 tyg testosteron prolognatum
3-14tyg omnadren 3-14 metka 9-14 wino. Tescia brałem 3x w tygodniu, omnadren 2x w tygodniu, wino 2x tydz. metka 20mg-30mg n/d
ps. sutki mam takie jak przedtem
dziaciaczek 17 lat ;/ pajac jakis kompletny i jeszcze bez zadnej wiedzy zal mi ciebie czlowieku
ok wszystko spoko tylko czy pomyslales ze taka ilosc anabolikow w tym wieku moze do konca zycia zrujnowac Twoja wlasna gospodarke hormonalna?? niechciane efekty napewno nie beda widoczne odrazu ale z czasem napewno wyjda, chyba ze masz stalowy organizm :) byl to 1 cykl i zdecydowanie powinienes lagodniej podejsc do sprawy :)
o boze...chlopak bez niebieskjich pigułek juz sobie nie pouzywa...biedny jestes..:(
o loooooooooooool ja poprostu wymieklem, przesada i to ostra.
ten cykl powinien byc podpiety !!! z dopiskiem,jak nie powinno sie brac ! i to w wieku 17 lat ,masakra
Wystarczy mi juz tego umoralniania, chciałbym sie dowiedziec co zrobic aby zminimalizowac spadki.
sam powinienes to wiedzieć jak zakonczyć cykl skoro juz go zaczołeś,
najwazniejsze to jest to byś sie odblokował, 36 tab clomidu 3 tygodnie po ostatnim strzale tylko nie na raz :D 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 i dalej po 1 tab az do konca, wez sobie jeszcze do tego dobry stack kreatynowy i trzymaj diete , zmniejsz intensywność treningu itp
Sosnalol1705
03-10-07, 12:17
ja bym sie bał:Ptroche duzo jak na raz:P
zal mi takich bezmozgich koksow... jestem zdecydowanym przeciwnkiem tego swinstwa, ale jak juz brac, to z glowa... a Ty kolego glowy chyba nie masz... jak na moje choc sie na tym nie znam 20 kg wagi przez 3 miechy i 8 cm w bicu i tyle nawdupiac tego gowna to juz duza przesada... z tego, co wiem, to tak swinie karmia sterydowa pasza, zeby szybko przybieralay na wadze. Masz 17 lat i koks ??? w tym tescia (podejrzewam ze Twoja palka za rok Ci juz nie frygnie do gory :D) kurwa gdzie tacy ludzie sie rodza... rob juz zapasy na viagre
no to poruchane masz narazie, ale na wlasne zyczenie, i nie jaraj sie, ze weszlo Ci w lape 8 cm w 14 tygodni bo jak poleci woda to bedzie tak jak przedtem pewnie bo widac, ze nie masz pojecia o tym.
smutne to ale prawdziwe, i pogratuluj kolesiowi, ktory ulozyl Ci cykl
Street Fighter
06-10-07, 15:08
17 lat to jeszcze mogę zrozumieć
Taki cykl że do kolegów rozesłałem link żeby sie pośmiali :D
Ale najlepsze w tym wszystkim to twój staż 12 miechów kur^wa szok
Mam do ciebie pytanie i ci ci to dało bo według mnie masz do wyboru dwie odpowiedzi
a)chce podrywać cipki na plaży ( co ci z lasek i tak ptaś nie działa)
b)chce napier^dalać kolegów tak żeby każdy wiedział że jestem pier^dolonym koksem ( po jakimś czasie ci to spadnie i każdy leszcz ci wpierd^oli)
Brak mi słów
Sama prawda heheheh.
I wyrosl nam kolejny chwilowo napakowany impotent. Zalosne
dobra koniec tematu!! nie pisac juz tutaj bo warny poleca!!