Zobacz pełną wersję : Kreatyna i Magnum 8000
lescampeone
27-09-07, 20:32
Mam prosbe. Chcialbym brac jednoczesnie magnuma i kreatyne. Teraz problem tkwi w tym ze nie wiem co brac najpierw. np czy z rana magnum, przed trng kreatyne, i po treningu magnum ? chcialbym osiagnac przy tym dobry efekt.
W magnumie nie ma za dużo tej kreatyny.
Napewno przed treningiem go pij.
zapytajnik
27-09-07, 20:54
jestes pewny co do magnuma?? ja bym na twoim miejscu wzial MASS XXL bo nie zawiera w sobie kreatyny...elo
jestes pewny co do magnuma?? ja bym na twoim miejscu wzial MASS XXL bo nie zawiera w sobie kreatyny...elo
Ja też, chyba, że już kupił.
lescampeone
27-09-07, 20:58
Mam juz kupionego magnuma . to ppowiecie mi jak mam to brac ? to zle ze magnum zawiera kreatyne ??
Samego magnuma tak:
Zalecana dawka dzienna to około 200g - 300 g. Preparat należy stosować najlepiej w dawkach podzielonych 3-4 razy dziennie po 70-100 g preparatu.
Jednorazową porcję należy dokładnie rozmieszać z 250 ml mleka lub wody używając do tego szejkera lub miksera. W dni treningowe: Jedna porcja 1,5 godziny przed treningiem druga do 0,5 godziny po treningu. Pozostałe porcje najlepiej spożywać pomiędzy posiłkami. W dni nietreningowe: 3-4 razy dziennie pomiędzy posiłkami.
Napisz jaką masz kreatyne.
lescampeone
27-09-07, 21:11
Kreatyna micronized 200 mesh +taurine Treca. moze nieprecyzyjnie napisalem o co mi chodzi. kupilem magnuma bo mowili mi ze nabiore masy i najlepiej brac z kreatyna. teraz kwestia w tym, czy kreatyne brac przed i po treningu a massa tylko 2x dziennie po sniadaniu i po kolacji ? czy na odwrot? albo oba jednoczesnie pic przed i po treningu ? chcialbym generalnie zyskac mase i troche sily. Mass XXL bralem w maju i przy mojej wlasnej diecie przyszlo zamierzone ok. 3 kg.
Kreatyna:
DNT- rano na czczo 5 g, min 20 min przed śniadaniem.
5 g w połownie dnia.
DT- rano na czczo 5 g, min 20 min przed śniadaniem.
bezpośrednio po treningu 5 g.
Trec Magnum 8000:
DNT- 3- 4 razy dziennie pomiędzy posiłkami po 80- 100 g.
DT- Jedna porcja 1,5 godziny przed treningiem ( 100 g ) druga do 0,5 godziny po treningu. Pozostałe porcje najlepiej spożywać pomiędzy posiłkami.
zapytajnik
28-09-07, 16:14
j/w, moto2004 polaczenie kreatyny z MASS XXL wyglada podobnie?? chodzi o pory spozywania
Tak podobnie. Mass XXL ma podobne wartości węglowodanów.
lescampeone
28-09-07, 19:04
Bylem dzisiaj w sklepie treca i koles powiedzial mi ze kreatyne nie za bardzo z magnumem, poniewaz przy zaleconym dawkowaniu kreatyny zawartej w magnumie jest wiecej i mowil ze z kreatyna raczej to nie ma sensu. polecil jablczan kreatyny i nitrobolon. Co teraz ?
Street Fighter
28-09-07, 19:17
Po prostu weź kup masa xxl + ta twoja kreta i na pewno nie będzie źle .Mój kolega tak brał i był bardzo zadowolony z masy jak i z przybyłej siły.
Bez snesu to jest ten jego sklep. Pojdz tam, powiedz, ze Ci nie pasuje i niech wymieni Ci magnuma na xxla. Ja uważam, ze mozna tak brac, koledzy tak brali i wyniki były... także to już twoje zdanie.
lescampeone
29-09-07, 00:03
To co teraz z tym nitrobolonem albo jablczanem ?
Bylem dzisiaj w sklepie treca i koles powiedzial mi ze kreatyne nie za bardzo z magnumem, poniewaz przy zaleconym dawkowaniu kreatyny zawartej w magnumie jest wiecej i mowil ze z kreatyna raczej to nie ma sensu. polecil jablczan kreatyny i nitrobolon. Co teraz ?
Tzn. że sprzedawca chce jak najwięcej zarobić i nie dba o dobro klientów albo po prostu jest pop... .
Kup sobie monohydrat i do tego Gainer1 vitalmaxa albo mass xxl i tauryna lub carbo (1,5kg).
j/w może magnum mu nie schodził i Cię w ch**a ładuje.
zapytajnik
30-09-07, 18:16
j/w... jablczan?? to sobie zostaw gdzies na 4 cykl a narazie wez monohydrat...zgadzam sie z kolegami z forum ze MASS XXL + kreatyna to dobre polaczenie... a ten sprzedawca na pewno nie polecil ci produktow odpowiednich dla ciebie( nitrobolobn??brales kiedy wogole kreatyne??)... najlepiej idz i wymien te prodkty...