Zobacz pełną wersję : ... a co dla mnie?
Witam,mam 20 lat, 116kg wagi i 195cm wzrostu. Postanowiłem wreszcie wziąć się za siebie. Na początek chciałbym zdjąć z siebie kilka zbędnych kilogramów, a później przypakować. Proszę o rady, co dobrego mogę kupić na spalanie tłuszczu? Ktoś gdzieś polecił mi SCORCH + Trec HMB Revolution. Pomocy
Ja na pierwszy cykl odchudzający wziołem l-karnityne Trec 180 caps.
Do tego Fat killer 455 ml, wszystko treca. Ćwiczyłem ogólnorozwojowy + a6w + rowerek. Dieta odpowiednia. Schudłem 20 kg w 42 dni, ale staż 2 lata miałem.
Myslę jednak, że te suple pomogą, ale pamiętaj, że dieta to podstawa.
Teraz jest promocja Fat Killera:
Było 69 zł a jest 29 zł - rabat 58% (chyba az 450ml)
*Ważność produktu do końca października
To ma w sobie pełno tych bajerów jak l-carnityna, cla i tam pelno innych nie znam sie na tym dokladnie, ale wydaje mi się, że to świetna okazja.
:o0 lol zajebistą promocję Ci ziomek znalazł.
Ma jeszcze rzęszenia i inne, efedry nie ma.
Ja brałem i gorąco polecam, praktycznie nic nie jadłem,
a jak przed treningiem 30 min wziołem fat killera łyżkę stołową chyba
to od razu na nogi stawia człowieka, jedynie smak, taki oleisty, kwaśny
i pływają w nim jakieś paprochy ( chyba zioła ).
0 lol zajebistą promocję Ci ziomek znalazł.
Jak bym chciał kupować jakieś spalacze to bym to od razu brał :) Przecież zdążysz zjeść do tego terminu a i po terminie też na pewno będzie dobre, bo to nie ma tak, że 29 jest dobre a 30 juz grzyby na zakrętce heh, po prostu oni gwarantują, że do tej daty się nie popsuje. Tak jest ze wszystkimi produktami.
Jak bym chciał kupować jakieś spalacze to bym to od razu brał :) Przecież zdążysz zjeść do tego terminu a i po terminie też na pewno będzie dobre, bo to nie ma tak, że 29 jest dobre a 30 juz grzyby na zakrętce heh, po prostu oni gwarantują, że do tej daty się nie popsuje. Tak jest ze wszystkimi produktami.
Racja.
Ja 1 buteleczkę zrobiłem w 4 tyg.
zdecydowałem się kupic 2 butelki Fat Killera z Treca + HMB Revolution. Od poniedziałku zaczynam treningi na siłowni + codzienny basen. Zobaczymy jak to będzie Dziękuję wszystkim za pomoc, SOG dla sofok666 za wyszukanie promocji
A ty w **** ****** mi też się SOG należy.
^^^^ żart ^^^^^
SOG dla sofok666 za wyszukanie promocji
yeyeyeeee :p hehe
No spoko spoko :D
moto2004 ja bym ci dal na jego m-cu :p
Wiem i wierzę :)
Jakby nie ja to by zamiast fatkillera kranówkę pił xDDD
moto2004, proszę bardzo i przepraszam za pominięcie