Zobacz pełną wersję : Jaka kreatyna jest najlepsza??
Hej, to mój pierwszy post... Właśnie zacząłem dietę i siłkę :P
I nasuwa mi sie pytanie... Jak kreatyna jest najlepsza??
Kre-alkyn czy coś innego olimpu np CREATINE MEGA CAPS 1250...
Co polecanie??
pablo91prg
27-09-07, 15:23
Najpierw to pocwicz porzadne poł roku i wtedy pomysl o kreatynie. Teraz to mozesz gainera jako uzupełnienie diety. Powodzenia
A ja polecam poczytac troche o kreatynie w dziale Odzywki i Suplementy.Tam znajdziesz wszystko.
rafalkomando
27-09-07, 17:34
ja tez przyłaczam sie do kolegów za wczesny czas na kreatyne narazie dieta i dobry trening ci wystarczy, a kreatynki na pierwszy cykl to mega caps mzoe byc, vitalmaxa zielona 500g, multipower, le poczekaj z tym do tego czasu jak nie bedziesz widział efektów juz.
j/w co do pół rocznego starzu.
Wracając do tematu to z mono vitalmax lub Universal Creapure Creatine Powder.
A z jabłczanów hmm, cell pump i CM3.
Gainer?? a jaki polecacie?? ja mam 189cm wzrostu i ważę koło 103 kg...
to ty raczej białko powinienes byłwcinac jak nie amsz za duzych funduszy to polecam ostrowie:D
zapytajnik
28-09-07, 15:48
jezeli chodzi o gainera to rowniez polecam MASS XXl z treca...szczegolnie smak czekoladowy;d
A ja po wiadomościach od kumpli waniliowy.
gainer białka tylko czekoladowy...hmmm miodzio!!
Podobno samkuje jak kakao???
nom dokładnie:D tylko zimne:D wiec jak ktos lubi zimne kakao to czekoladowy brac...
chociaz jak sie tego je duzo to kazdy sie zbrzydnie wiec lepiej brac na zmiane:D
Tak to jest ze wszystkim, ja jak się odchudzałem to jadłem piersi kurczaka z warzywami z patelni hortexu. Po 7 dniach nie mogłem na to patrzeć, a to przeciesz dobra szama :)
rafalkomando
29-09-07, 22:32
no dokładnie, to samo mam piersi jem prawie codziennie ,tunczyki, sery i to juz mi zbrzydło na huja:/
dobra ale z tymi wulgaryzmami to trzeba was utemperowac...widze ze ostatnio nikogo nie zbanowali i ludzie sobie coraz bardziej pozwalaja:D
Zawsze możesz zedytować czyjegoś posta i w miejsce wulgaryzmów wstawić gwiazdki. :)
ej...ja nie mam takiej mozliwości...tylko w moim dziale...:P
Banować kolesia z 83 sogami i i 750 postami nie wypada :/
Z tego co wiem, można ustawić, że jak będzie wulgaryzm to automatycznie da gwaizdki.