Zobacz pełn± wersję : nitro
jak to jest z tym nitroboloonem ponoć najpierw nap±puje a potem wszystko spada po cyklu itp ???
Spada, ale nie wszystko.
Po treningu masz extra pompe.
Jeżeli nie będzie odpowiedniej diety, efekt,
po nitrobolonie będzie mizerny. Jak skończysz cykl,
to białkuj ostro.
xxManiekxx
26-09-07, 20:18
Nitrobolon II brałem przez 6 tygodni. ale nie bralem tak jak pisze 15 gram dziennie a 3 razy tyle. czyli 3 miarki na kazda porcje.
Fakt efekt byl swietny podczas treningu i po. po treningu mialem przyrost ponad 3 cetymetrow a ogolnie po 6 tygodniach przyszedl centymetr. szczeze mowiac spodziewalem sie lepszego efektu.
Jak myslicie.. czy biorac jakas dobra kreatynke mial bym koncowy lepszy efekt? w polaczeniu z jakims dobrym bialeczkiem?
rafalkomando
27-09-07, 12:35
tak napewno.
Warunkiem utrzymania lepszych wyników po tlenku azotu jest odpowiednie białkowanie. Rafal ma rację.
A czy jak bym kupil na pierwszy cykl 300 kaps NitroBolonu (TREC) to by mi wystarczylo?Czy musialbym kupic wiecej?
u mnie na siłce 2 osoby brały nitro i zadna nie jest po tym zadowolona...ale ja i tak bede je brał bo musze sie przekonac sam:D:P
Jak będziesz brał nitrobolon treca to II 900g, z seri I nie bierz.
xxManiekxx
28-09-07, 12:42
nie wiem ile wazysz ale ja bralem 3 miarki na porcje czyli porcja 15 g nitrobolonu II.
W cyklu zjadlem 700g i 350g jak dobrze pamietam.
Maniek i po tym cyklu byles zadowolony?
xxManiekxx
29-09-07, 00:52
i tak i nie. po treningu mialem w bicepsie przyrost do 3 cm. ale jezeli chodzi po 6 tygodniach to ogolnie uroslo tak 1,5cm mysle ze fajnie tylko wiadome jak podczas treningu puchlo tyle to chcialo by sie wiecej :D
Mysle ze warto brac nitro ale mysle ze pozniej. teraz widze jaki blad robilem i od poniedzialku zaczynam brac kreatynke a z czasem wejde na nitro.
A na 1 cykl wystarczyloby 300 kaps??
kreatyny?? jesli olimp mega caps to bez problemu starczy na cały cykl:D
xxManiekxx
29-09-07, 11:00
jezeli chodzio kapsy to nie wiem bo nie bralem. sprawdz ile trzeba brac w porcji kapsulek i wes razy dwa lub trzy. tak zreszta na stronie pewnej znalazlem o nitro zeby brac takie dawki a nie jak pisze na opakowaniu.
kreatyny?? jesli olimp mega caps to bez problemu starczy na cały cykl:D
Chodzilo mi o nitro :)
Chodzilo mi o nitro :)
Przecież Ci napisałem.
Nitrobolon I jest w capsach, jest gorszy od nitrobolonu II, który
jest w proszku. Nie kupuj I seri tylko II.
Seria Nitrobolonu II dużo lepszy skład. Niezła pompa i siła u mnie po cyklu poszło 12 KG na maksymalnym ciężarze ja bylem zadowolony. teraz znowu się szykuje. :) od poniedziałku zaczynam.
Sorrki moto2004 nie zczailem posta... :)