Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Metanabol

Kasa313
24-09-07, 16:15
witam przymiezam sie w zimie do cyklu na metanabolu.. mam ponad 18 lat staz hmm 2 lata z przerwami. Chce sie przygotowc do cyklu na Mietku tylko tak: z jakimi odzywkami to polonczyc i jakiego mietka wybrac ? sa rozne pogloski ze ruski szarpie watrobe a holenderski dobry a nie psuje watroby Polski podobno mocny co wy na to czy mi sie w glowe nie pojebie po tym chodzi mi o psychike?

_ADIN_
24-09-07, 17:00
Witam, pisalem juz posta co do metanabolu, i koledzy z forum odpowiedzieli, ze jak masz pewny towar czyli apteczny to masz pewne ze bedzie dobry. Odsylam do tematu ktory zalozylem, tam koledzy wyjasnili wszystko, pozdrawiam

vold
24-09-07, 18:52
poczytaj posty o metanabolu bo jest bardzo dużo.

jondeca
25-09-07, 15:11
pytanie o suple świadczy że nie masz pojęcia do czego służą,a metanabol?metka to metka 5mg tego samego produktu jak może jeden ryć wątrobe czy psychikę a drugi nie?poczytaj troche,nie wygłupiajmy się.

Kasa313
25-09-07, 15:34
mietek to mietek ale sa rozne teorie nie znam sie na koksie tzn wiesz nie bralem dlatego prosze o rade wiec odpiszcie :/ z kad wezme z apteki ?

Cielu7
25-09-07, 16:14
jestes juz na tym forum dlugo a zadajesz teraz glupie pytania . Co do miettka z apteki to chodzi o to ze nie podróba a wogole jak chcesz kupic w aptece to zalatw sobie recepe ale i tak ci nikt nie da i lepiej nie bierz sie za koksy z taka wiedza

Kasa313
25-09-07, 21:22
wiedza jest ale wiesz... mam dojscie do dobrego towaru chce spytac poprostu kurw...a tych co brali o pomoc myslisz ze mi sie w lebie nie pojebie?