Zobacz pełną wersję : ktory stak na siłe??
mam takie pytanko.. chodzi mi o jakis bardzo dobry stak kreatynowy najbradziej mi zalezy na sile. dostałem prawie całego shocka od brata i chce cos do niego dokupic.. ale jeszcze nie wiem co dokladnie. moze cos poradzicie co dobrze wchodzi na sile z tym shockiem.
nie ma takiego staku który idzie bardziej na siłe czy na mase. jednemu bardziej skoczy masa innemu siła ,
to jest kwestia indywidualna ja np. jak brałem cp to siła mi skoczyła
rafalkomando
20-09-07, 19:08
siłe to mzoesz wyrobic stosujac trening siłowy, a suple poprawiajace siłe to: bcaa,CP.HP to sa typowe, zreszta poczytaj, carbo przed treningiem i po treningu duzo jest czyników które mozna wypróbowac do poprawy parametrów siłowych
Prezydent_1c
20-09-07, 19:14
bcaa to nie stack tylko aminokwasy ;)
Active1987
20-09-07, 20:30
Podobno z Shockiem najlepiej łączyc Storma,niby daje niezłego kopa...ale nie próbowałem na sobie,wieć szczegółów Ci nie powiem....ze stacków brałem Cell Pumpa i siła poszła nawet nawet,coś oki.8kg,ale pozniej troszke zeszło
Pozdro
CP. Kolega dobrze napisał, że na jednego działa to, a na innego następne.
no dobra dzieki chłopaki :) mysle ze wybiore cos dla siebie pozdrawiam
a chcialem jeszcze zapytac jesli kupiłem tego storma do tego shocka mam tauryne,hmb, białko , domowe zma to dolkupic do tego glutamine czy bcaa co lepsze?? a moze to i to??
Active1987
21-09-07, 15:46
Ja bym kupił bcaa,a zamiast gluty dokupił hmb,bo trzeba niby przez ok.0,5roku,żeby poczuc efekty,jak masz tyle $ to kup koniecznie jakieś witaminki i bedzie gites
ale hMB mam tauryne domowe zma shocka storma białko witaminy wit c komplek z grupy b kwasy omega 3 i nie wiem czy glute czy bcaa. ale chyba to i to