PDA

Zobacz pełną wersję : z czym??

TOMEK118
17-09-07, 22:38
zastanawiam sie czy mozna mieszac metanabol z innymi lekami albo odrzywkami slyszalem ze dobrze jest brac z creatyna. czy to prawda?? i w jakich dawkach czy mozna przedawkowac??

ReGsio
17-09-07, 22:54
Najpierw sie pytasz o odzywki a teraz o metanabol? moze poczytaj troche albo niech ktos doswiadczony ci pomoze.

TOMEK118
18-09-07, 15:32
bo niewiem co lepiej mam kupic i co da lebszy efekt. wlasnie o to chodzi ze niemam osoby ktora ma mi doradzic dlatego sie pytam. moglby mi ktos pomuc??

Kakashi
18-09-07, 15:50
staz waga wiek!!

vold
18-09-07, 17:57
Zadając takie pytania nie masz pojęcia o dopingu i tylko zrobisz sobie krzywde , proponuje zrobić odpowiednią diete i ewentualnie suple a z dopingiem dać sobie narazie spokój.

Kakashi
18-09-07, 19:28
poczytałem o tobie na forum ty nawet ogolnorozwojówki chyba jeszcze nie zrobiłes...heh...poczytaj podstawowe tematy na forum:D do tego działu zapraszamy za 2 lata:D

Kamil1991
18-09-07, 19:33
Metanabol Lol Daj Sobie Spokuj Troche Poczytalem I Nie Oplaca Sie To Jest Chwilowe Napompowanie Miesni

wara
18-09-07, 19:34
j/w nie marnuj zdrowia

Zoth
18-09-07, 23:17
Metanabol Lol Daj Sobie Spokuj Troche Poczytalem I Nie Oplaca Sie To Jest Chwilowe Napompowanie Miesni

Każdy kto tak myśli jest kompletny noob... Waszym zdaniem weź strzała będziesz miał 50 w bicu albo weź koks to chwilowy efetk jak umie sie to dawkować i sie ćwiczy to niema szans żeby ci spadły a jak spadną to niewiele...

Wracając do tematu najpierw dowiedz sie czegoś o tym zanim zaczniesz brać bo zaczniesz od dupy strony... Chcesz brać koks twoja sprawa ale rób to z głową... mete mozna mieszać z odzywkami i suplami to nie przeszkadza co do leków to daj se siana karzdy lek ma swoje przeciwskazania i wątpie żeby z jakimkolwiek lekiem meta pozytywnie wpływała...

TOMEK118
19-09-07, 20:55
dzieki za rade Zoth. a jeszcze mam jedno pytanko jezeli pale papierosy to po mecie bedo takie same efekty??