Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co w tym zmienic?

Yoshi Xan
17-09-07, 19:36
Witam!

Chce wam pokazać mój codzienny rozkład jedzenia, zaczynam ćwiczyć i chce ja zmienić dlatego potrzebują waszej pomocy.
Dobra przejdźmy do rzeczy to moja dieta (nie wiem czy można to tak nazwać )

Śniadanie
1. 6:30 Jedna kromka chleba najczęściej z jakaś szynka, herbata cytrynowa z 2 łyżeczkami cukru
2. 10:00-12:00 (zależy jak mi sie zachce) 2 bułki z szynka bądź serem, często do tego wypijam 0,5l jakiegoś napoju owocowego
Obiad
15:00-16:00 (zależy o której kończę szkołę) zupa pomidorowa/rosół bądź inna zupa domowa, kotlet schabowy/pierś kurczaka, ziemiaki
(pomiędzy obiadem a kolacja lobię przegryźć jakieś jabłko bądź jogurt)
Kolacja
18:00 2 kanapki z szynka/serem do tego herbata cytrynowa z 2 łyżkami cukru

Chce dostosować tą dietę żeby schudnąć i nabrać mięśni i mam nadzieje ze wy mi w tym pomożecie (moja waga 95kg, wzrost 181cm, mam 17 lat)

Pozdrawiam!

Zoth
17-09-07, 20:03
Witam!

Chce wam pokazać mój codzienny rozkład jedzenia, zaczynam ćwiczyć i chce ja zmienić dlatego potrzebują waszej pomocy.
Dobra przejdźmy do rzeczy to moja dieta (nie wiem czy można to tak nazwać )

Śniadanie
1. 6:30 Jedna kromka chleba najczęściej z jakaś szynka, herbata cytrynowa z 2 łyżeczkami cukru
2. 10:00-12:00 (zależy jak mi sie zachce) 2 bułki z szynka bądź serem, często do tego wypijam 0,5l jakiegoś napoju owocowego
Obiad
15:00-16:00 (zależy o której kończę szkołę) zupa pomidorowa/rosół bądź inna zupa domowa, kotlet schabowy/pierś kurczaka, ziemiaki
(pomiędzy obiadem a kolacja lobię przegryźć jakieś jabłko bądź jogurt)
Kolacja
18:00 2 kanapki z szynka/serem do tego herbata cytrynowa z 2 łyżkami cukru

Chce dostosować tą dietę żeby schudnąć i nabrać mięśni i mam nadzieje ze wy mi w tym pomożecie (moja waga 95kg, wzrost 181cm, mam 17 lat)

Pozdrawiam!

1. Tą "diete" bo takowa bym ja nie nazwal mozesz wyzucic poczytaj na forum o ukladaniu diety...
2. Ziemniaki podczas odchudzania genialne xD ....
3. Bułki Cie na pewno nie odchudzą...
4. Jak chcesz budować mięśnie przy chęci schudnięcia xD chyba że ta dieta miała by być na rzeźbe i musiałbyś ćwiczyć nic za darmo...
5. Nieregularne jedzenie to wielki minus dla jakiejkolwiek diety...
6. Napoje owocowe za dużo fruktozy i innych pierdół...
7. I ogólnie DUPA ...