Zobacz pełną wersję : A co jesli...
no wiec tak mam takie pytanie :) piszecie o dietach itd ze wazne jest jedzenie regularne i o ustalonych porach i najlepiej 5-6 razy dziennie....a co jesli ktos pracuje ? ;/ Ja pracuje od godziny 9 do godziny 17 i jedynie co wtedy moge jesc to to co przyniose z domu ( kanapki, jogurcik itp ;)) No wiec takie pytanie co jesc w pracy ? wiadomo ze nie mam mozliwosci przygotowania sobie tam ryzu z cyckami od kurczaka niestety ;/ Da sie to czyms zastapic ?
Waze ok 66 kg przy 180 cm wzrostu...chcial bym przybrac tak do 75 kg...
Pojemniki na żywność a wnich odpowiedni posiłke (ryż/kasza/mięso/warzywa)
bądź gainer również do tego. Do pracy mozesz brać również kapsułki omega 3 jako uzupełnienie tłuszczy, warzywa możesz oliwą polać oraz jak Ci będzie smakowało to inne produkty
przeciez mozesz do kanapek dac schaboszczaka albo 'cycka' z keczupem mmmm
z koncentratem pomidorowym lepiej
No tak ale czy takie kanapki z cyckami od kurczaka dadza rade ? zabardzo w pracy nie mam czasu zeby sobie otworzyc pudelko i na spokojnie zjesc ryz z kurczakiem i warzywami...a tak kanapke zawsze mozna podgryzac :)
To dajesz kuraka w ten chleb i podgeyzaj, do tego kapsułki omega3
http://www.allegro.pl/item244916209_omega3_w_kapsulkach_nienasycone_kwas y_tluszczowe_.html takie ?? pomagaja w przybraniu na wadze ?? bo wyczytalem takie cos :
"Kwasy tłuszczowe omega-3 to jeden z kluczowych składników diety wspomagającej odchudzanie. U osób systematycznie spożywających zalecaną dawkę kwasów omega-3 stwierdza się ubytek masy tłuszczowej ciała i zmniejszenie wskaźnika BMI. Kwasy omega-3 wywierają hamujący wpływ na tworzenie tkanki tłuszczowej a także aktywnie mobilizują jej rozpad." mi bardzo trudno przybrac jakakolwiek tkane tluszczowa...
Wlasnie jezeli jeszcze jakies suplementy mozecie polecic. Myslalem nad kreatyna. (uprawiam od kilku lat trial rowerowy wiec trening ciagly jakis tam mam :) ) A cwieczenia na silce 3 razy w tygodniu mam zamiar zaczac :)
Pierwszy raz tę omegę wdizę, kup olimpa gold
Omega3 są nie zbędne i to co wyczytałęś że dobre na redukcjęto chwyt reklamowy co często jest podkreślane na opakowaniach by anorektyczki i inne głupie ludzie kupowali co gówno wiedza sugerująsięopisywanym produktem co nie znaczy że na redukcję jest złe. Po prostu omega3 przy redukcji jest wywyższany, kup omege3 ma wiele zalet
uhum...ok :) i jeszcze dwa pytanka do was :)
1. co z alkocholem ? slyszalem ze ma duze wlasciwosci kataboliczne itp...czy zeby przytyc niezbedne jest odpuszczenie sobie picia czegokolowiek alkocholowego przez okres trwania cyklu ? wiadomo ze w weekend zdarzy sie wypic jakies piwko albo dwa :)
2. przegladalem allegro i zauwazylem rozne wynalazki np :
megabol - Dibencozide Magnum
testosterol
arginina itp. Czy one naprawde dzialaja tak jak jest opisane czy lepiej sobie odpuscic ?
z megabola sobie produkty odpusc...
co do alkoholu powiem tak przynajmniej ja tak robie nie wiem zrobisz jak zechcesz ja pije raz a porzadnie np 1 w miesiacu dam w palnik a tak nie pije wogole :D
1. co z alkocholem ? slyszalem ze ma duze wlasciwosci kataboliczne itp...czy zeby przytyc niezbedne jest odpuszczenie sobie picia czegokolowiek alkocholowego przez okres trwania cyklu ? wiadomo ze w weekend zdarzy sie wypic jakies piwko albo dwa
Alkohol jest dobry, jednak nie w nadmiarze, więc 1,2 piwka w tygodniu będzie ok, ale nie po/przed treningu i najlepiej na pełny żołądek
2.[b]Nie wiem jak jest opisane, ogólnie działanie arginina ma pozytywne (suplement), test i mega to już pochodne sterydow
czego pochodne ?sterydow? nieee pw mylisz sie to konkretna bzdura ktora tylko ma zachecic mlodych zeby to kupili w zasadzie to lepiej wypic mleko niz brac to gowno
To co polecicie ? Kreatyne + omega3 ? Bylo by dosc wygodnie bo mozna je dostac w kapsulkach...no chyba ze cos takiego jeszcze...
http://www.allegro.pl/item243163692_hit_booster_wzrostu_arginina_ornityn a_masa_8kg.html
Ojej prohoropmony to pochodne stertydów no chyba że uważasz to jako dodatek do diety (supleemtn/odżywka)
Kreatyna, tauryna, glutamina :)
W kapsułkach droższe, jeśli jest możliwośc to biwerz proszki
http://www.allegro.pl/item241712089_adorn_kreatyna_tauryna_dextroza_glut amina_t6_.html
taki zestawik bedzie dobry ? :) co oprocze tego jeszcze mozecie mi polecic...oczywiscie nie wspominajac o diecie i dobrym treningu :)
Trzymam się swojego =)
Chociaż zapytaj w suplach
Ja do roboty biore caly plecak zaracia. Wiadomo kury sobie nie zrobie z ryzem ale zawsze mam ciemne pieczywo,bialy ser,duzo owocow i warzyw no i gainera i oczywiscie pije min 1,5 l wody