Zobacz pełną wersję : Pomocy!!!
Witam potrzebuje pomocy prosil bym o wskazowki jak zaczac przygode z silownia od poczatku. w sumie to pol roku temu cwiczylem na lawce ze 3 miesiace ale potem wszystko odlozylem na bok.teraz doszlem do wniosu ze chcem cwiczyc juz powaznie dlatego prosil bym bardzo o pomoc! szukalem treningow na necie ale nie jestem pewien czy to jest dobre dla poczatkujacych. chcialbym widziec dobre efekty jestem gotow poswiecic na to duzo czasu zeby sie przylozyc.
no więc musisz wszystko zacząć od początku
jest w podwieszonych "trening dla początkującego "
zaznajom się z nim i ewentualnie wtedy pisz
niewiem o co chodzi z tym podwieszone i gdzie to wogole jest.
jak klikniesz na dział Trening
to zobaczysz w pierwszej kolejności tematy podklejone (podwieszone )
są to ciekawe tematy i wartościowe
które nie wiadomo czemu nikt nie czyta
Street Fighter
16-09-07, 14:40
Na pewno będziesz musiał zacząć od treningu ogólnorozwojowego (poszukaj sobie jakiś ułożonych treningów) i pamiętaj ze na początku najważniejsza jest technika i rozgrzewka .Powodzenia ;)
a jezeli troche mi sie przytylo mam z 10 kilo nadwagi to mam cos z tym zrobic czy normalnie zaczac cwiczys?? i jeszcze zaczelem palic papierosy czy papierosy bardzo utrudniaja osiagnac jakies rezultaty??
jest to dla mnie bardzo wazne. chcialbym wiedziec co mam zrobic.
ja mowie ze nie idzie pogodzic 2 dyscyplin: kulturystyka z paleniem papierosow tak samo jak kulturystyka z piciem alkoholu.
Jesli chcesz cwiczyc to nie pijesz i nie palisz no raz za kiedy MAŁE PIWKO PO SIŁOWNI DOBRZE ZROBI!!!