PDA

Zobacz pełną wersję : Pomocy!!!

TOMEK118
15-09-07, 23:02
Witam potrzebuje pomocy prosil bym o wskazowki jak zaczac przygode z silownia od poczatku. w sumie to pol roku temu cwiczylem na lawce ze 3 miesiace ale potem wszystko odlozylem na bok.teraz doszlem do wniosu ze chcem cwiczyc juz powaznie dlatego prosil bym bardzo o pomoc! szukalem treningow na necie ale nie jestem pewien czy to jest dobre dla poczatkujacych. chcialbym widziec dobre efekty jestem gotow poswiecic na to duzo czasu zeby sie przylozyc.

sławo
16-09-07, 09:17
no więc musisz wszystko zacząć od początku

jest w podwieszonych "trening dla początkującego "
zaznajom się z nim i ewentualnie wtedy pisz

TOMEK118
16-09-07, 14:23
niewiem o co chodzi z tym podwieszone i gdzie to wogole jest.

sławo
16-09-07, 14:25
jak klikniesz na dział Trening
to zobaczysz w pierwszej kolejności tematy podklejone (podwieszone )

są to ciekawe tematy i wartościowe
które nie wiadomo czemu nikt nie czyta

Street Fighter
16-09-07, 14:40
Na pewno będziesz musiał zacząć od treningu ogólnorozwojowego (poszukaj sobie jakiś ułożonych treningów) i pamiętaj ze na początku najważniejsza jest technika i rozgrzewka .Powodzenia ;)

TOMEK118
16-09-07, 23:40
a jezeli troche mi sie przytylo mam z 10 kilo nadwagi to mam cos z tym zrobic czy normalnie zaczac cwiczys?? i jeszcze zaczelem palic papierosy czy papierosy bardzo utrudniaja osiagnac jakies rezultaty??

TOMEK118
17-09-07, 19:32
jest to dla mnie bardzo wazne. chcialbym wiedziec co mam zrobic.

Kamil1991
17-09-07, 19:41
ja mowie ze nie idzie pogodzic 2 dyscyplin: kulturystyka z paleniem papierosow tak samo jak kulturystyka z piciem alkoholu.
Jesli chcesz cwiczyc to nie pijesz i nie palisz no raz za kiedy MAŁE PIWKO PO SIŁOWNI DOBRZE ZROBI!!!