Zobacz pełną wersję : Gainer
podajcie nazwy najlepszych gainerow,cena do 100zł,dzieki
do 100zl to MASS XXL.a za jakos 180 masz MEGA MASS 4000 ktory jest najlepszy moim zdaniem.ale jak nie masz tych 200 zl wez MASS XXL
i do tego moze jakas kratynke co?? czekam na propozycje,zaczynam cwiczyc po 3miesiecznej przerwie i potrzebuje czegos na mase. Bralem juz pare razy kreatyne,tylko ze wczesniej.
Mass xxl -Trec; Gain bolic- Olimp; Super mass -Hi tec
ja 1,5 tyg temu kupiłem Magnum 8000 i dałem 115 zł za 4 kg ! mysle ze dobra cena. na poczatek chyba magnum dobry ?
czekam na kolejne propozycje i jeli ktos moze podac to prosze o zestawienia ,kratyna i gainer jakies dobre,sprawdzone
Prezydent_1c
16-09-07, 21:20
Najlepszym gainerem jest dieta .
kreatyna to vitalmax zielony a gainery wyzej pisalem ale jezeli chodzi o taki to gain bolic jest najtanszy z tych leprzych gainerow
ja 1,5 tyg temu kupiłem Magnum 8000 i dałem 115 zł za 4 kg ! mysle ze dobra cena. na poczatek chyba magnum dobry ?
według mnie na początek magnum 8000 nie jest najlepszym rozwiązaniem, z tego powowdu iż ma w swoim składzie kreatyne...
kreatyna to vitalmax zielony a gainery wyzej pisalem ale jezeli chodzi o taki to gain bolic jest najtanszy z tych leprzych gainerow
zgadzam sie... zielona z vitalu dobra jest, do tego mass xxl lub inny gainer który w swoim składzie nie ma kreatyny...
zgadzam sie... zielona z vitalu dobra jest, do tego mass xxl lub inny gainer który w swoim składzie nie ma kreatyny...
gainery np gain bolic zawiera kreatyne w swoim skladzie ale jest to tak mala dawka ze nie ma wielkiego znaczenia o ile dobrze pamietam to miesci sie w dzienniej dawce ktora moga zazywac spokojnie osoby nie cwiczace kiedys na forum byl juz o tym temat
chcialem dodac ze ja wracam do cwiczenia po 3 miesiacach a moj staz to pozwyzej 1,5roku wiec bralem juz wczesniej kreatyne gainera i kiedys bcaa,a teraz poprostu hcce wrocic do formy i potrzebuje trche masy :)
VegetaSSJ3
18-09-07, 21:50
Magnum 8000 + creatyna z treca 400 kaps i bedziesz zadowolny
Ja słyszałem ze kreatyna z Treca to kiszka.
po co piszesz w zakonczonych tematach kilka tygodni temu??:|
No właśnie po co. Closed.