Zobacz pełną wersję : Pierwsza odżywka ?
Street Fighter
14-09-07, 11:59
No to tak jak zawsze ... Jestem początkujący mam 17lat ćwiczę około 2 miechów i kończę trening ogólnorozwojowy.Myślę ze przyszedł czas na sprobowanie jakiś suplementów i po przeszukaniu forum jestem pewien ze będzie to gainer ale tu pojawia sie problem.Otóż nie wiem który gainer będzie odpowiedni ponieważ mam spora mase (wzrost 189cm waga 85kg mimo to wyglądam szczupło).A no i jeszcze jedno przez ile kolejnych miechów brać gainera i kiedy moge zabrać sie za coś innego?Podajcie jakies nazwy dobrego gainerka.Pozdrawiam!
gainer jest to uzupelnienie diety mam nadziej ze masz jakas diete????a z gainerow dobry jest MASS XXL.alboMEGA MASS 4000.a z inymi odzywkami poczekaj jeszcze jedz teraz bez odzywek.
dokładnie j/w licz sie z tym ze im pozniej wezmiesz kretke tym wiecej ci ona da :)
Street Fighter
14-09-07, 14:28
gainer jest to uzupelnienie diety mam nadziej ze masz jakas diete????a z gainerow dobry jest MASS XXL.alboMEGA MASS 4000.a z inymi odzywkami poczekaj jeszcze jedz teraz bez odzywek.
OK z tego co zrozumiałem gainer jest dla mnie bo diety jako takiej niemam jem to co mamuśka poda + jakieś jogurty banany itp ...
Dzięki za poradę pewnie wezmę MASS XXL . Pozdrawiam