PDA

Zobacz pełną wersję : Cos na rzeźbe...

marcello18
13-09-07, 22:18
Witam....
Trenuje od okolo roku czasu , jak do wakacji glownie na mase<przed zaczeciem trenowania warzylem 64kg przy wzroscie 189cm, >przed wakacjami warzylem 108 kg...oprocz silowni uprawiam taniec i niestety nabita sylwetka znacznie mi przeszkadzała- a wiec musailem zrobic redukjce...glownie areoby, nie spozywalem zanych spalaczy oprocz tussi+kawa+aspiryna,Aktualnie waze ok 92 kg.chce schudnac do ok 85 przy jednoczesnym zachowaniu mieska ktore jeszce mi zostało, w szczytowej formie lapa 42 aktualnie 40 a nawet 39 przed teningiem , zastanawiam sie nad kupnem thrmal pro revolution + jakis no booster, do tego carbo, czy moglby ktos mi cos polecic?jakie odzywki?nietety limit moich pieniedzy to ok 250zl na 3 miechy...dziekuje z gory....

kox
13-09-07, 23:57
nom ja tez tak robiłem tak jak ty:D powiem tak jestem teraz aktulanie na thermal pro evolution i powiem ze to najmocniejszy spalacz jaki brałem efekty sa po tym bardzo dobre.. polecam ci go. do tego dokup jakas odzywke bialkowa najlepiej izolat jak chcesz budowac rzezbe i BCAA.aminki sie przydadza zeby ci miecho nie polecialo. do tego dobra dieta bez nadwyzki kalorycznej oraz ogranicz weglowodany. pamietaj jesli jestes na rzezbie nie mozesz chodzic głodny bo wtedy ci spadaja miesnie. areoby w dni nietreningowe. pij duzo wody na dzien. przydadza sie do tego wszystkiego jakies witaminki jeszcze i kwasy omega 3 jak bedziesz jechal na thermalu. i bedzie super efekty napewno przyjda szybko. jesli sie zdecydujesz na tego thermala to napisz do mnie rozpisze ci dawkowanie. jesli pomoglem daj soga:P

ubermas
14-09-07, 00:00
hmmm ciezko nie chodzic glodnym jedzac mniej niz normalnie, wykonujac wieksza ilosc aerobow i spozywajac mniej weglowodanow. Mi sie wydaje to nie mozliwe

marcello18
17-09-07, 17:52
znalazłem juz zestaw dla siebie...jednak pociągne jeszce miesiąc dla rozruchu i aby troche sie "nabic" na czym na mase, tylko nie wiem czy ma to w ogole sens a wiec 1 miesiac
mas xxl 3kg-trec
kreatyna 200 mesh-trec + decstroza
białko ostrovia-1,8kg
Chce zaznaczyc ze nie trenowałem 2 miesiace i ciezko pracowałem na budowie ,dlatego tak p9oleciałem w dół<tkzw eca byla dodatkiem na budowie>...Wydaje mi sie,ze glownie meisnie spadły a tluszczyk <choc znacznie zmiejszylem obw, pasa>to został.W drugi miech
2Miesiąc.Thermo pro revolution
Carbo Complex 3X (http://www.thermal-pro.eu/carbo-complex-3x-2250-g-p-87.html)
białko ostrovi
jakies witaminy
Chce zapytac czy ma jakis sens w ogole takie cos, moze odrazu ejchac na rzezbe i nie bawic sie...
Zalezy mi na naprawde szczupłej sylwetce, siłownia nie ejst glownym sportoem jaki uprawiam ,moim celem jest redukcja tkanki tluszcowej, moze ganwet zmiejszyc obw w lapie , aby tylko byc szczupłej sylwetki z "suchym"miesniem.Prosze o jakies doradztwo..moge wyslac fotke na prywwatna poczte...dziekuje...

Krzychu999
17-09-07, 18:50
spora liczba osób na rzeżbienie biere HMB

dexter
17-09-07, 19:00
44 kg przytyłeś w rok ?? rany co ty jadłęs hehe ?

marcello18
17-09-07, 19:05
poprostu nic wiele...dobra dieta czyni u mnie cuda..nie mam problemu z lapaniem masy..niestety fat takze sie odklada...napocztaku 3 miechy przybralem 15 kg bez zadnych odzywek itp,staralem jesc 8 posilkow , duzo makaronow itp.Potem zaczolem brac serwatke z allegro..ta po 4 zl od kg, i neistety w polaczeniu ze zla dieta nalapalem fatu, potem zaczolem uwazac co jem , zwiolem hmb z kreatyna,troszke miesnia wyszla a fat spadl, wtedy mialem 36 cm w lapie, nastepnie zapodałem no-shot guna gainera xxl,kreatyne..po tym zestawie w miech przyszlo w lapie do 42 cm...od tej pory mialem przerwe..teraz jest 39 przezd treningiem...NBiekotrzy moga nie uwierzyc,ale moze taka tendencja czy cos, rodzice przy kosci,brat takze..tylko ja bylem zawsze chudy...Prosze o jakies opinie co brac na dobra rzezbe..najlepiej jakas rozpiske ..ogolnie koszt do 300zł,chce osiagnac jak wyzej napisałem , dziekuje...