Zobacz pełną wersję : co do mono?
Chce zacząć cykl kreatynowy i mam kilka pytań:
1. Co mozna połaczyć z monohydratem?
2.Przeczytałem tu ze animal m-stak to coś dobrego?
3. widziałem tez ze mono ktos łączył z tcm? tcm to chyba jabułczan?
sory za takie glupie pytania ale nic nie wiem o odzywkach :(
pozdro
Nie kupuj tcm(tak jablczan), kup samo mono 500g lub kapsy olimpa,
polącz albo z carbo lub tauryna. I w celu uzupelnienia diety gainer albo bialko.
to twój pierwszy cykl...wnioskuje z twojej znajomosci o odzywkach:D
kup samo mono jakies carbo i taure zeby lepiej transportowały kreatyne i mozesz jakis gainer jak napisał sofok...w sumie to
j/w nic dodac:D
no ale przyjamniej ma potwierdzenie :p
2 cykl... brałem mono z vitalmaxu (zieloną), a wcześniej zjadłem prawie 10kg mass xxl :O
To powtórz cykl i tak j/w.
mam jeszcze z 3 kg mass xxl, dziś kupiłem kreatyne 100% z treca w proszku i tauryne mega caps z olimpu... mam jeszcze 3 listki mono z olimpu to chyba wezme na poczatku... ale chciałbym dokupić jakąś witaminke na pryszcze... bo zauważyłem ze jak biore kreatyne to strasznie nawiedza mnie to cholerstwo... co proponujecie? cynk bedzie dobry?
zincas jak cie wysypuje 3 tab dziennie zdecydowanie wystarczy osobiscie polecam bardziej zwykly niz forte
ale chciałbym dokupić jakąś witaminke na pryszcze... bo zauważyłem ze jak biore kreatyne to strasznie nawiedza mnie to cholerstwo... co proponujecie? cynk bedzie dobry?
Chrom.
według mnie to własnie cynk jest odpowiedni na trądzik :P
a kiedy brac tauryne? na opakowaniu pisze zeby brac 2 x dziennie, ale z kreatyna czy miedzy posiłkami?
ponawiam pytanie i jeszcze jedno. W czym mieszać kreatyne w proszku? W wodzie? koleś z siłki mówił zeby w kubusiu albo czymś podobnym...
haha, jasne, że we wodzie :) Albo ew. w soku winogronowym.