Zobacz pełną wersję : Dobre połączenie?
Witam,
Obecnie biorę ACTIVITA Best Mass Xtreme...
Lecz zastanawiam się czy nie połączyć tego z FITNESS AUTHORITY Kre-Alkalyn® 3000 Strong Powder... Chciałbym wiedzieć czy skutkiem brania tych dwóch rzeczy będzie większy przyrost masy niż po samym gainerze... Proszę o szybką odpowiedź sogi czekają ;)
pewnie ze bedzie wiekszy:D kre alkayn to monohydrant kreatyny ktore buferuje kwasne srodowisko zaladka i nie przechodzi w postac kreatyniny.. dociera lepiej do komorek miesniowych:D jezeli to twoj pierwszy cykl to wez mono.. a masz diete?? jezeli nie to zajzuj do dzialu dieta a napewno efekty beda lepsze. pozdrawiam
to moj pierwszy cykl :) skoro mowisz ze lepiej bedzie zastosowac mono to tak zrobie :) a z dietą to spokojnie potrafie 2 miesiace przezyc na kurczaku, ryzu i makaronie xD ogolnie na rzeczach wysokobialkowych ;D wiadomo ze to nie wszystko ale dam rade :) masz SOGa ^^
polecam ci makaron razowy:D ma 70g bialka na 100g!!! a w paczce jest 330G:D mozesz go dostac w kauflandzie:PP
na pierwszy cykl mono z vitalmax (zielona)... na kre-alkalyn przyjdzie czas...
P.S Kre-Alkalyn to nie monohydrat!
ok zamowie sobie VITALMAX Kreatyna Monohydrate... tylko zastanawiam sie ile? Chyba 500g mi starczy to będzie 100 porcji...
Tylko teraz ciekawi mnie jak to przyjmować?
W dni ćwiczące:
1. rano na czczo 5g
2. przed treningiem 5g
3. po treningu 5g
4. na noc 5g
W dni niećwiczące:
1. rano na czczo 5g
2. na noc 5g
Czy tak będzie dobrze? Piszą, że "Sportowcy trenujący rekreacyjnie powinni spożywać 5-10g dziennie (w przypadku dawki 10g należy podzielić ją na dwie porcje po 5g). Porcję rozpuścić w 0,2 litra napoju."
Ale ja rekreacyjnie nie ćwiczę, więc chyba takie dawki będą dobre. Chyba, że w dni ćwiczące za dużo, więc jakby ktoś mógłby mi to w odpowiedni sposób podzielić to byłbym wdzięczny :)
w treningowe 5g na czczo i 5g po treningu
w nietreningowe 5g na czczo (i jak chcesz to możesz drugie 5g miedzy posiłkami ale też na pusty żołądek)
tak jak napisałes to za dużo! 20g ? bez przesady...
bierz tak jak napisał MILAN... Ewentualnie mozesz brać kretke przed treningiem zamiast dawki potreningowej ( wtedy na treningu otrzymasz lepszą pompe ) :P