Zobacz pełną wersję : Przeterminowane odżywki
Witam
Mogę kupić bardzo tanio kreatynę i dekstrozę tylko, że są po terminie.
Chciałbym wiedzieć czy mi one zaszkodzą albo czy mi nic nie dadzą.
Moi znajomi mówili, że odżywki sie nie psują wiec mogę je kupić ale ja nie jestem pewny. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Wszystko się psuje. Może to śmieszne, ale nawet woda. Odpowiedz sobie sam, czy chcesz przeterminowane.
Witam
Mogę kupić bardzo tanio kreatynę i dekstrozę tylko, że są po terminie.
Chciałbym wiedzieć czy mi one zaszkodzą albo czy mi nic nie dadzą.
Moi znajomi mówili, że odżywki sie nie psują wiec mogę je kupić ale ja nie jestem pewny. Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Równie dobrze możesz brać przeterminowane leki i czy można... ? NIE
Daj sobie spokój nic nie jest wieczne myślisz że poco jest data ważności umieszczona ? przecież gdyby były wieczne nie było by jej... Odpowiedz sam powinienes wywnioskowac ;]
jakiedyś miałem pół kilo glutaminy zjadłem połowe poźniej miałem przerwe ( wakacje - praca) a jak wróciełm na siłownie zjadłem reszte, żadnej różnicy ten sam smak, rozpuszczalność kolor itp tylko że była już 3 miechy po terminie
ale skapłem się jak już było praktycznie wszystko zjedzone
Wszystko zalezy od produktu proste ze nie zjesz miesa 3 miesiace po terminie bo po takim czasie pewnie jest juz zielone ale jak bys sie napil wody ktora jest nawet rok po terminie to nic Ci sie nie stanie zalezy tez ile ta kreta jest po terminie
Ja bym bral
Pozdro
sproboj sam albo przemysl... hmm moze idz do lekarza albo cos mozes sprobowac jak beda jakies efekty uboczne to wywal to do smieci a wogule ile sa przeterminowa.e dzien miesiac rok ?
Odzywki są 3 miesiące po terminie
krety po terminie bym nie brał :O
Bez sensu liczyc na to ze moze cos zadziala,albo i nie.Nie kupuj.