Zobacz pełną wersję : Nitrobolon II Powder 350g
Witam, mam pytanko jak stosowac(dawkowac) wlasnie ten wyzej wymieniony preparat? Nitrobolon II Powder 350g. Wiem, ze wszystko jest napisane na produkcie i wogole, ale postanowilem sie poradzic tutaj na forum zeby nie bylo :)
Pozdrawiam,
na tym produkcie jest dobrze akurat rozpisane.
5g rano, 5g przed treningiem, 5g po treningu, w dnt rano i 5h pozniej
Stosuj tak jak pisze na opakowaniu...Ale musze cie zasmucic ze po 350g Nitro...duzych efektow nie osiagniesz... :/ Zeby byly widoczne efekty trzeba tego oszamac 700g.
Stosuj tak jak pisze na opakowaniu...Ale musze cie zasmucic ze po 350g Nitro...duzych efektow nie osiagniesz... :/ Zeby byly widoczne efekty trzeba tego oszamac 700g.
To jest prawda.
Stosowanie jeszcze zależy od tego ile ważysz. Jak chcesz to się tym pompuj, ale ja pojechałbym na twoim miejscu na mono.
@up
Zobaczymy jakie beda efekty :) Najwyzej bede skazany na kupno drugiego 350g :p
Waze niewiele, bo zaledwie 61kg~ przy wzroscie 172 cm.
Pozdrawiam,
Kup drugie 350g bo ci wszystko spadnie. Po pierwszym opakowaniu się tylko napompujesz.
no dokladnie 5k g tu 5 tu ile na tym pociagniesz...na pelen cykl lipa
Witam, mam pytanko jak stosowac(dawkowac) wlasnie ten wyzej wymieniony preparat? Nitrobolon II Powder 350g. Wiem, ze wszystko jest napisane na produkcie i wogole, ale postanowilem sie poradzic tutaj na forum zeby nie bylo :)
Pozdrawiam, za malo zainwestowales..potrzebujesz conajmniej jeszce jednej takiej dawki.A stosowanie jak jest napisane,nie ma co kombinowac.pzdr
172cm, 61kg --- to ty chudzina jesteś i za nitro sie bierzesz? weź gajner i ewentualnie do tego mono
@up
tak, waze malo ale gdybys nie wiedzial ile waze i zobaczyl mnie na rl, nigdy nie powiedzialbys ze tak malo waze :p wszscy sie dziwia ze tylko tyle waze :) Moze mam lekkie kosci, lol :P
Zdziwisz sie bo moj znajomy ma 21 lat, 168cm wzrostu i wazy okolo 70kg~ chudzina bys pomyslal? to patrz:)
http://www.icpnet.pl/~biurko/boro.jpg
@2x up
kupie sobie jeszcze jedne 350g :) dzieki za pomoc!
ale ten twój znajomy wazy 70 a nie 61 i jest niski ;/ wiec co ty porównujesz a nitro odstaw i zakup gainera potem gainera i mono
@up
Ty tez za gruby nie jestes ;) A co do nitro to nie odstawie bo juz biore ;)
Pozdrawiam,
Temat do zamkniecia. Dowiedzialem sie tego co chcialem :)
Azek,
koleś widze nie wiesz co robisz... to bedzie strasznie krótkotrwały efekt ;P
wogole jak nie brales mono wczesniej to robisz glupio . Po co sie pytasz jak i tak masz swoje zdanie
@up
Napisalem ze kupuje kolejne 350g :) bralem wczesniej kreatyne mono.
Pozdrawiam,
Co sie czepiacie chlopaka...ja zaczynalem silownie od hardkoru :D Nitrobolon + bialeczko...pozniej sie bawilem w jakies gainery i dalej jade na Nitro juz 4 pudelko jem i jakos zyje :D
Potwierdzam to co mówi Azek, nitrobolon, jest naprawde świetnym suplementem. Można się rewelacyjnie nim napompować...Podczas kuracji niekiedy miewa się problemu z dokończeniem treningu, bo mięśnie są już tak silnie napompowane. Szczególnie polecam tzw. ,,PACK-a'' Czyli do Nitrobolonu, dodać Kreatyne+Dextrose+jakiegoś HMB, lub L-Glutamine, wtedy naprawde będą mocarne efekty, już po pierwszej kuracji...Pozdrawiam!
Kolega nie poczytał, wzioł na pałe i będą marne efekty.
Skoro juz bierzesz to jakieś białko jeszcze do tego dokup,
może coś zostanie :)
OT:
Pewnie jakiś jego kolega mu naopowiadał, że działa po 3 dniach.
Takie bajki to nawet u nas w szkole słyszałem. Mają chłopcy pompę
podczas treningu i się za bardzo napinają, że to zostanie.
A tu kicha 7 dni i nie ma. Ale najbardziej mi szkoda kolesi, którzy
myślą, że są kozakami i biorą metę, jest ich u nas w szkole pełno,
a nawet nie wiedzą co to jest odblok.
xxManiekxx
26-09-07, 20:47
a ja zeby zobaczyc efekty musialem brac 45g dziennie i wtedy poczolem moc nitro. tak to nic nie czulem a waze 76kg przy wzroscie 182cm
Pewnie jakiś jego kolega mu naopowiadał, że działa po 3 dniach.
Takie bajki to nawet u nas w szkole słyszałem.
Widze , ze chyba nie brales Nitrobolonu...Ja go bralem juz 4 razy i na kazdym cyklu po 3 dniach byly efekty...