Zobacz pełną wersję : Czy to jopa
okinawaqwert
09-09-07, 18:33
Siema mam mete rosyjską i nie jestem pewien czy jest oryginalna, zawsze gdy miałem mete to jak się ją otwiera to jest taki wacik a w tej nie ma. czy to jest jakaś podróba. prosze o szybką odpowiec.
Sprawdź jej smak nie każda meta wygląda tak samo ;]
1 co powinienes zrobic to sprawdzic czy byla plomba, dalej wejdz na neta i porównaj foty do twojego towaru, jeżeli nadal edziesz mial watpliwosci sprzedaj towar i po klopocie
Jezeli masz zaufanego dila i wiesz ze on cie nie wydyma to luz
1 co powinienes zrobic to sprawdzic czy byla plomba, dalej wejdz na neta i porównaj foty do twojego towaru, jeżeli nadal edziesz mial watpliwosci sprzedaj towar i po klopocie
Jezeli masz zaufanego dila i wiesz ze on cie nie wydyma to luz
A może Ty kupisz ? Moim zdaniem takie coś jest chamskie pozatym jak typowi który kupi coś sie stanie oberwie sie temu co sprzedał...
Pogadaj z tym od kogo to kupiłeś... Teraz są co do wyglądu bardzo dobre podróby więc z wyglądu nie sprawdzisz... Jak nie jesteś pewien to nie bierz szkoda zdrowia... Koks z niepewnych źródeł jest ryzykowny najlepiej brać sprawdzone z apteki...
no jest, każdego rodzaju metka tylko trzeba mieć z kont ja zdobyć...ja mam ciągle sterydów pod dostatkiem i nie gadajcie że nie ma "Polskiej metki" bo to śmieszne...