PDA

Zobacz pełną wersję : białko serwatkowe

dzako18
09-09-07, 17:28
czy moze mi ktos napisac czy zwykłe białko serwatkowe cos da przy dłuzszym stosowaniu?

HuGsoN
09-09-07, 18:34
OMG kup WPC 80%. Serwatka to syf...

sławo
09-09-07, 18:53
owszem da
duży brzuch

dzako18
09-09-07, 19:22
a moze mi ktos opisac wogóle działanie białka z odżywek.Chciałbym jakies dobre.A czy od brania białka bardzo sie przybiera na wadze bo ja bym tego juz nie chciał 90 kg mi wystrasczy

Zoth
09-09-07, 19:44
a moze mi ktos opisac wogóle działanie białka z odżywek.Chciałbym jakies dobre.A czy od brania białka bardzo sie przybiera na wadze bo ja bym tego juz nie chciał 90 kg mi wystrasczy

Białko jak każda inna odżywka jest uzupełnieniem diety... Wybierz konkretną odżywkę która Cie interesuje bo nie każda jest taka sama... Co do tycia to zależy od tego ile tego weźmiesz równie dobrze możesz jeść nie wiadomo ile i narzekać że brzuch Ci rośnie... Stosując teorie weź białko a będziesz "grubas" jest bardzo błędne ;] ten kto tak myśli jest noob w tej dziedzinie...
Napisz co chcesz uzyskać stosując białko oczywiście samo białko Ci nic nieda jeżeli chcesz brać tylko białko to daj sobie spokój równie dobrze dobra dieta da tyle samo białka samego sie nie bierze ;]

dzako18
09-09-07, 19:51
Chciałbym troche schudnac z 90 na jakies 85 i widze ze chyba białko mi w tym nie pomoze.kupiłem sobie HMB treca i zaczynam na siłke chodzic i teoche cwiczyc w domu.

HuGsoN
09-09-07, 20:03
Chciałbym troche schudnac z 90 na jakies 85 i widze ze chyba białko mi w tym nie pomoze.kupiłem sobie HMB treca i zaczynam na siłke chodzic i teoche cwiczyc w domu.

Pamiętaj, że dieta to podstawa.

Zoth
09-09-07, 20:06

Proponował bym do tego jeszcze jakiegoś fat burnera... No teraz bym Ci radził przejść do działów trening i dieta bo to jest najważniejsze żadna odżywka suplement a nawet steroidy nie zastąpią treningu i diety to wszystko to tylko dodatek ;]

SEBAN
09-09-07, 23:56
Do tego HMB mógłbyś jakieś białko zapodać.

dzako18
10-09-07, 12:20
to jak mam schudnac jak bede brał białko do tego??

Diler !
10-09-07, 12:48
to jak mam schudnac jak bede brał białko do tego?? białka nie polecam na schudnięcie.Odezwij sie do mnie ,mam "specjalność" ktora Ci pomoze

pw
10-09-07, 14:11
Białko jest dobre
Diler poszukaj idiotów na allegro
Ps. podpis nie łamie regulaminu (modzi/admini) ??

sławo
10-09-07, 18:06
a to niby dlaczego białko nie jest dobre do odchudzania ?

dzako18
10-09-07, 19:47
ja nie wiem dlatego sie Was pytam bo zaczał bym brac białko do HMB ale nie chce juz przytyc.Wiec moze jakis inny dodatek do HMB polecacie??

lucko89
10-09-07, 20:51
a czy podczas brania bialka przez 2miesiace to brzuch chyba nie urosnie tylko pojdzie masa miesniowa co nie??

ps.dzis zaczolem brac WPC-80 i tez nie chce aby brzuch urusl,bo 1miesiac temu skonczylem redukcje;)

SEBAN
10-09-07, 21:31
Po białku brzuch nie rośnie.Co najwyżej od nadwyżki weglowodanów,których organizm nie zdoła spalic,przetrawić(jedzone na wieczór),wtedy odkładają sie one w tkanke tłuszczową.

lucko89
10-09-07, 21:33
Po białku brzuch nie rośnie.Co najwyżej od nadwyżki weglowodanów,których organizm nie zdoła spalic,przetrawić(jedzone na wieczór),wtedy odkładają sie one w tkanke tłuszczową.

no ale jak nie przekroczymy swojego zapotrzebowania kcal. to razczej chyba nie pojdzie w tluszcz co nie?

SEBAN
10-09-07, 22:11
Jeśli masz na myśli białko,to nie pójdzie w tłuszcz.

kox
10-09-07, 22:38
a gdzie pojdzie jezeli bedziemy spozywac np 5 gram na kilogram masy ciala w tkanke tłuszczowa sie odlozy.. a do tego nic nie robic to juz wogole głupota. wtedy nam urosnie brzuch a nie zwiekszymy masy miesniowej. najgorzej to jesc bialko pszeniczne ktore posiada niskie BV i do tego nie chodzic na treningi:D pozdrawiam

lucko89
11-09-07, 09:12
a gdzie pojdzie jezeli bedziemy spozywac np 5 gram na kilogram masy ciala w tkanke tłuszczowa sie odlozy.. a do tego nic nie robic to juz wogole głupota. wtedy nam urosnie brzuch a nie zwiekszymy masy miesniowej. najgorzej to jesc bialko pszeniczne ktore posiada niskie BV i do tego nie chodzic na treningi:D pozdrawiam

bialko przeniczne??czyli??niskie BV co to?

a mi chyba brzuch nie urosnie co nie bo przyjalem 2g na kg/mc ??

dzako18
11-09-07, 14:39
a stosował ktos do HMB l-karnityne czy taki mix cos da??