PDA

Zobacz pełn± wersję : Białko przed a6w czy przed snem?

Warlord
07-09-07, 19:20
mam takie moze dosc glupie pytanie jak w temacie ;]
zastanawiam sie poprostu czy dostarczenie bialka na 1h albo pol przed treningiem brzucha ma jakis sens i zwiekszy przyrost miesnia brzucha, to jest perfect whey protein treca wiec tam bialeczko wchodzi trojfazowo
bo poprostu nie wiem jaki jest generalnie czas rozkladu takiego bialka w miesniach przez enzym wiec moze nawet jesli spozywam przez caly dzien duzo bialka to i tak taki zastrzyk przed treningiem ma sens chociaz z kolei nie pije sie bialka przed treningiem jedynie gainery bo chodzi bardziej o wegle, ale moze tu jest jednak przewaga gainera nad carbo ze bialko przed treningiem >> bialko miedzy posilkami
jak jest z tym bialkiem?

HuGsoN
07-09-07, 20:46
Ja bym zjadł jaki¶ produkt białkowy z 1,5-2 h przed A6W, następnie białko wzioł przed snem. Pozdr.

Symu
08-09-07, 13:21
Nie bierz przed treningiem bo organizm spali je w celu pobrania energii, anie wykorzysta jako budulec. Wiedz, że po treningu twój mięsien ro¶nie przez na¶tepne 48-72 godziny wiec białko musisz dostarczac caly czas. Choc A6W jest moim zdaniem beznadziejny do rozbudowy miesni brzucha a dobry co najwyżej do spalenia tkanki tłuszcowej (choc i w to watpie). Przed trenigiem z 1,5h zjedz dobry posiłek białko i węgle a po węgle o wysokim indeksie glikemicznym i potem możesz białeczko walnac.

HuGsoN
08-09-07, 13:35
Od A6W to się odczep, jak przestrzegasz zasad i laski nie kładziesz to jest zajebiste.

Symu
08-09-07, 14:37
Bez urazy To jest po prostu moja opinia