PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzeboje porady...

Gregorio
07-09-07, 16:58
Witam serdecznie
Chciałem z Wami skonsultowac pewna kwestie, a mianowaicie brania odzżywek.

Mam zakupione takie:
Olimp Creatine Mega Caps 1250 - ok 1000 kapsułek
Olimp HMB Mega Caps 1250 - ok 600 kapsułek
Megabol Dibencozide Magnum - 400 kapsułek
Olimp Tribusteron 90 - 240 kapsułek

Moim celem jest zwiekszenie wagi i urzeźbienia ciała
Chciałem zaznaczyc, ze kiedys brałem podobne srodki (szkolne lata) i z tego co zauważyłem moj organizm jest podatny na tego rodzaju odzywki.
(w porownaniu zmoimi znajomymi, a bralismy rowno i czwyczilismy razem miałem bardziej widzoczne efekty)

A teraz chciałem do tego "sportu" powrocic.
I z tad moja prozba do Was jak dawkowac i czy cos mi jeszcze polecacie do zakupu.
Moje (skromne) wymiary 58 kg, 170 wzrostu i mam 22 lata.

Dziekuje i pozdrawiam !

Ikar
07-09-07, 17:04
ile czasu cwiczysz o ile w ogole zaczoles ?? i czy brales jakies suple w niedalekiej przeszlosci nie mowie o tych ,,szkolnych latach"

Ikar
07-09-07, 17:07
a jeszcze jedno masz w ogole diete ??

Gregorio
07-09-07, 17:08
Cwiecze juz ok miesiaca (do siłowni mam nie ograniczony dostep 24/24)
Kiedys brałem ale juz nie pamietam dokładnie co. To było jakies 6 lat temu

Gregorio
07-09-07, 17:10
Powoli proboje sie rozkrecic, a co do diety to pewnie moje wiedza tez jest ograniczona...

Ikar
07-09-07, 17:19
no wiec te suplementy odlozyc mozesz sobie narazie do szafki;)
najpierw musisz miec ulazona dobra diete i to jest najwazniejsze pomoc znajdziesz w dziale dieta po drugie dobry trening jak jeszcze tego nie zrobiles to swoj trening daj na forum do oceny i weryfikacji podejzewam ze nie robisz jeszcze treningu na mase tylko obiegowy a co do supli to jak juz chcesz cos kupic to naj narazie jedynie gainer np MASS XLL firmy Trec; SUPER MASS z firmy Hi tec albo GAIN BOLIC z firmy Olimp

Kasa313
07-09-07, 18:41
podstawa dieta jak wyzej potem suple ! mogles z nami skonsultowac co kupic bo wg mnie to dupa :D
dibencozide pic na wode :) tribu tez mogles odlozyc... a traposrter weglowodany ? zapomniales najpierw lec na sucho z dieta a potem suplementacja

HuGsoN
07-09-07, 20:59
O Cię chuj, nakupiłeś tych supli jak głupi :)
Szkoda wątroby. Bierz witaminy !!!
Najlepiej to nie rób tego o 1 cykl.