PDA

Zobacz pełną wersję : Odchudzanie?? Proszę o pomoc

jazdownica
07-09-07, 16:04
1 pytanie: Czy połączenie THYROTHERM z białkiem ma sens dla uzyskania rzeźby i ogólnego schudnięciA?

2 pytanie: jakie białko możecie mi doradzić bardzo prosiłbym o pełna nazwę i orientacyjna cenę.

3 pytanie: na ThyROTHERMIE jest napisane ze nie przekraczać dziennej dawki jaka jest 1 tabletka na 15min przed treningiem. Jednak spotkałem sie z tym ze ludzie dla uzycskania lepszego efektu brali np.2 tabletki. ja jestem duzym chlopcem mam 108kg przy 196cm i zastanawiam sie czy 1 tabletka to nie malo?

z gory dzieki

kox
07-09-07, 16:46
pewnie ze mozna tak zrobic bo to spalacz;) teraz nawet modne jest aby polaczyc spalacza z kreatyna.. sam brałem spalacza i do tego bialeczko.. waga leciała w dol a rzezba szła.. d thyrotherma wez jakis izolat w celu uzupelnienia diety.. hmm z tym dawkowaniem to bierz 1 kapsulke 15 min przed treningiem a pozniej gdy sie przyzwyczaisz czyli po jakims tygodniu wez 1 rano i jedna przed treningiem.. a pozniej po jakims czasie mozesz wskoczyc na 2 przed treningiem. :D tylko to dawka maxymalna. jezeli pomogłem prosze o soga

jazdownica
07-09-07, 17:28
jesli chodzi o łączenie thyrothermu z creatyna to ja jestem zdania ze Nie. bo kazde spalacze posiadaja cofeine a podczas brania creatyny nalezy wkluczyc kawe cole itd. ale dzieki

a co z ta nazwa białka?

Kasa313
07-09-07, 18:39
chcesz chudnac i laczyc to z krete :/ nonsens lol.... ja CI radze bailko z Biogenixa dobre :)

kox
07-09-07, 20:36
wiem dla mnie tez to jest głupie najpierw spal tłuszcz a dopiero pozniej buduj mase.. ja zrobilem na odwrott i teraz podczas redukcji stracilem 1/4 miesni:(

Gnidek
07-09-07, 20:53
jazdownica Co Ty gadasz ze nie mozna a taki X-pand ma w skladzie kofeine

HuGsoN
07-09-07, 20:56
Dokładnie kofeina nie ma nic do rzeczy.
Jak chcesz schudnac 20 kg w 6 tyg, to polecam lkarnityne treca 180 caps i fat killera 455 ml, do tego aeroby, a6w i siłownia. Przeszedłem przez to piekło, dieta 700 kcal na dzień. Trudne, bolesne, ale warto było jak cholera.

Wiki
07-09-07, 21:06
Ja teraz biore Spalacz - L-karnityne olimpu, Olimp pro instant 95(białko) i jabczan kreatyny. Ubywa mi w pasie, i mam lepszy zarys miesni, ale na wadze nie chudne, bo miesnie sie budują, dla nieswiadomych miesnie są 2 razy cieższe od tluszczu.....;p P.s no moze na tydzien 1kg mniej;p;p

JEM DUUUZO BIAŁKA :P:P. Wczesniej jechalem na jakiejs herbacie chinskiej i spalaczu, nie łączylem bialka z weglami, i schudlem jakies 12kg. :)) Powodzonka;D

HuGsoN
07-09-07, 21:10
L-karnityna spełnia funkcje transportowe wobec kwasów tłuszczowych o długich łańcuchach, które przekazywane są do mitochondriów, gdzie ulegają przemianom, w wyniku których powstaje energia niezbędna do prawidłowego funkcjonowania komórek organizmu. Więc spalaczem nie jest kolego.

Symu
08-09-07, 13:16
To, że nie można brac kofy z kreatyna to stary mit już dawno obalony. Tyle że kolega chyba nawet o to nie pytał. Białko służy do uzupełnienia diety więc jak potrzebujesz to wal. Na redukcji 2-2,2 g na kg masy. Ułóż dietę i oczywiście trening i aeroby.

Porównywanie L-carnityny do thyrotherma jest trochę nie trafne moim zdaniem.

Dużo ludzi stosuje większe dawki w zależności od tolerancji, ale zacząc trza na pewno od jednej. Skoro czytasz to co jest na etykietce to podejżewam, że to jeden z twoich pierwszych spalaczy jak nie pierwszy i nie wiem czy jest sens się brac od razu za efke. Musisz zdac sobie sprawe z tego ze to juz nie ''zabawka''.

Co do białka jest tak duży wybór, że można spojnie przebierac. Z tych tańszych dobry jest Biogenix Pro longatum

jazdownica
08-09-07, 14:04
NIE jest to mój pierwszy spalacz. bralem juz po kolei, lkarnityne, fat burner i thermo speed nie bylem zadowolony a ten ostatni powodowal ze zle sie po nim czulem, biore juz thyro od 2 tygodni na poczatku byla jedna tab teraz przeszedlem na 2 bo dobrze sie czuje. interesuje mnie to co jest na etykietach bo ktos to po cos napisal wiec biore to pod uwage. nie uwazam sie za znawce bo nie pytalnbym was o rade. jesli chodzi o mieszanie spalacza z kreatyna to faktyvznie moze nie mam racji ale czytalem pare artykowow specjalistow ktorzy mowili ze jest to bez sensu. oczywiscie moglo sie juz to zmienic. szanuje kazda wypowiedz i dziekuje. chodze na silownie mam plan na zrzute oprocz tego biegi i rower.

zainteresowalo mnie to co naopisalem w ostatnim zadaniu ze to nie ZABAWKA, zdaje sonie z tego sprawe ale czy moglbys rozinac ta mysl??

moze moglbys mi cos powiedziec czego nie robic podczas brania tego alebo o czym nie zapomniec, bede wdzieczny. dzieki

jazdownica
08-09-07, 14:10
Choddzi Mi O Branie Thyrothermu

Symu
08-09-07, 14:59
Głównie mi chodzi o zawartosc efedryny o której możesz poczytac duzo w internecie. Skutki uboczne które występują (nie zawsze) zazwyczaj ustępują po paru tygodniach bo organizm się przyzwyczaja.

Najważniejsze o czym musisz pamietac to zeby nie mieszac z alkoholem i uwazac zeby sie nie przetrenowac gdyz efedryna znieczula Cie tzn. nie biegac po 1,5h bo znam przypadki w ktorych ludzie ktorzy meczyli sie po 20 minutach biegu po efedrze biegali po 1 godzinie i nie byli zmeczeni. Nie zwiększaj też dawki za bardzo bo czasem ludziom wydaje się że środek nie działa i biorą więcej, ale on działa tylko ''po cichu''.

Ogólnie nie napiszę Ci tu wszystkiego bo to temat na większy artykuł.

Co do etykietek to wiadomo ze warto przeczytac ale w wielu przypadkach dawki sa smieszne.

jazdownica
08-09-07, 15:06
Ok rozumiem, powiedz mi czy jak od czasu do czasu pojde na 1 piwo to sie cos stanie?

no i napisz iel twoim zaniem w koncu brac tych tablet dziennie?

jazdownica
08-09-07, 15:10
Aha no i wielkie dzieki za rade dla Symu

Symu
08-09-07, 16:40
Jako, że to twój pierwszy spalacz z efka to jednak bym został przy tych 2 capsach.

Jedno piwko nie powinno zaszkodzic choc to tez zalezy od czlowieka i wypij je w jakims odstepie czasu od efdryny. No i żeby się nie przerodziło w pare piwek. Bo uwierz mi że naprawde podkreca dzialanie alkoholu.

HuGsoN
08-09-07, 21:40
Jak Cię tyle spalaczy nie ruszyło, to dieta musi być lipna. Wiedz, że możesz jeść sobie to wiadrami, a i tak bez diety kicha będzie.