PDA

Zobacz pełną wersję : HMBolon i kreatyna ??

LBJ
05-09-07, 20:23
Witam. Zastanawiałem sie nad kupnem odzywek a konkretnie nad HMB. Cwicze juz od ponad 2 lat i miałem jeden pełny cykl kreatynowy jakies pół roku temu. Teraz mi sie troche przytyło i własnie dlatego zastanawiam sie nad tym kupnem. Zobaczyłem ostatnio ten HMBolon. Troche o nim poczytałem, cena jest bardzo podobna do zwykłego HMB i dlatego sie nad nim zastanawiam. Tylko HMBolon zawiera male ilosci jabłczanu kreatyny, chciałem to połaczyć ze zwykła kreatyna. Co o tym myślicie ?? Lepiej zwykłe HMB z kreatyna czy moze ten caly HMBolon ?? Z gory dzieki za opinie. Pozdrawiam

kox
05-09-07, 21:12
ze zwykla kreatyna?? czyli z mono.. jesli ci sie przytyło a miales cykl juz na krecie to proponuje ci jabczan z HMB. po co brac mono zeby sie dodatkowo zalac , a hmbolon zawiera sladowe ilosci jabczanu wiec wez jabczan i do tego HMB.. dobrze sie wyrzezbisz i dostaniesz siły..:D moze byc revolution polecam to hmb poniewaz zawiera argine i ładnie działa z jabczanem. do tego dobra dietka bez nadwyzki kalorycznej bo przytyłes troszke i jakies białeczko i bedzie git. jesli pomoglem daj soga..pozdro stary:D

LBJ
05-09-07, 21:31
Hmmm... Tu wchodza w gre tez koszta. No i slyszalem od znajomych ktory brali jabczan ze nie jest on zbyt dobry a do tego dosyc drogi. A kreatyna tansza sporo i daje bardzo dobre efekty nawet jezeli mialem juz jeden cykl, bo byl on dosyc krotki. Dzieki za odpowiedz. Moze ktos jeszcze dalaczy sie do opini :)

kox
05-09-07, 21:37
no tak ale jak miales juz cykl na mono nawet bardzo dawno i masz toche tłuszczyku to po co dodatkowo sie zalewac??