PDA

Zobacz pełną wersję : Crea-Alka Activita Jak Stosowac Pomuzcie

godpl
04-09-07, 23:35
Witam zakupilem crea-alka Activity 120 caps. Chcialbym zeby ktos mi rozpisal jak to brac. Do Tego Mam Gainera Activita Massive Gainer 3kg. Chcialbym Zrobic na tym gdzies 20 dniowy cykl (Krociotki a potem gainery). Waze 60 kg (spadki po wakacjiach 5 kg ;p ) . Prosze Pomudz W Crea-Alka Oraz Gainerku. Na Opakowani Pisze ze 1 caps rano 2 przed treningiem i jedna przed snem (wydaje mi sie ze przed snem bez sensu). Na Gainerku 2 razy dziennie przed treiningeim i po treningu po 100 g tez mi sie to wydaje zle troche.

Prosze Pomocy Prosze jeszcze powiedzeic czy te kre alkany to nei jakies gowno czy gorsze od kreatyny (800 mg monohydra 200 mg D-ryboza)

kox
04-09-07, 23:55
ta krete to bierz 3 kapsulki przed treningiem 30 min i po treningu 2 kapsułki .. a gainerka bierz rano, po treningu i przed snem tylko musisz zrobc odstep miedzy kreta a gainerem 20 min najpierw bierz krete odrazu po treningu a dopiero po 20 min zalej sie gainerem.. krociotki ten cykl bedzie :D:D <lipa> pomysl o diecie stary.. jesli pomoglem daj soga

kox
05-09-07, 21:46
a o ktorej konczysz trening i o ktorej idziesz spac?? bo jak maly odstep to mozesz gainera a jezeli dlugi to nie bierz go

godpl
05-09-07, 23:08
Trening Zaczynam O 16 Koncze Kolo 17 - 17.30. Mysle zeby wziasc gainerka okolo 10 w szkole po silowni i kolo 23. A Kreatyne 1 naczczo, 2 przed silka i 2 po silce. Dobrze By Tak Bylo ??