Zobacz pełną wersję : Kre-ALkalyn EFX Pytanie ! !
Witam jak widać jestem tutaj nowy a więc tak ... kupiłem dziś taki produkt > Kre- Alkalyn EFX (czyli z tego co wiem czystą kreatyne) , i chcalem sie dowiedziec co do tego najlepiej dorzucic jaka odzywke ??
pozatym co mogę przy tym jeść a czego raczej unikać ??
dodatkowo zapytam czy moge przy tym pić piwko ale bezalkocholowe ?? Danke za odpowiedź :)
a na czym ci zalezy kolego na masie rzezbie na czystej masie miesniowej??
tzn najpierw na masie ... rzeźba to raczej później , a w sklepie doradzili mi że to co zakupiłem jest dobre...
brales wczesniej krete?? dopiero zaczynasz chodzic na siłke??
tzn krety nie bralem gainery i takie tam ale to mi nic nie dało... :| na silke zamierzam sie zapisac ale tez nie wiem jak to bedzie bo praca praca praca takze... coś doradź:) aaa i testosterol bralem w kapslkach ale to tez jakas lipa byla :|
no dobra ta kreta jest buferuje kwasne srodowisko załadka.. dobrze sie przyswaja. dokup do tego gainera + glutamine + witaminy.. i co najwazniejsze dieta i dobry trening bo same suple nic nie zdzialaja.. pamietaj ze suple to tylko dodatek do diety. pij duzo wody na treningu zajzyj do dzialu dieta i wez diete na mase lub sam sobie napisz i daj do oceny.. jesli masujesz jedz z nadwyzka kaloryczna i duzo bialka..a zreszta bedziesz miał diete. jesli pracujesz zabieraj gainerka do pracy.. pozdrawiam jesli pomoglem prosze o soga
aa przed spaniem moge zazywac tą kreatyne ?:>
przed snem odradzam wez lepiej przed snem gainerka i do tego aminki jak masz
przed snem gajnera
kolego co ty mu radzisz
no chyba że ma tak puźno trening
ale jak nie to najlepsza droga aby się zalac tłuszczem
gainer zawiera weglowodany, a organizm sie przestawia na noc i nie trawi tyle co w dzien, wszystko idzie w tłuszcz
zgadza sie.. na noc jedynie białko ktore sie wolno wchłania.. ja mowie pod swoim katem bo ja koncze trening o 21 a o 22 klade sie spac
Białko które sie szybko wchłania czyli np z szamki to co może być ?? pomijając gainerka ??
jak jesteśhad gainerem to moższ spokojnie brać gainer na noc
do cyklu dorzuć
vitargo/carbo
białko
witaminy
ew/bcaa + glutamina
nie białko szybkowhłanialne czyli izolat bierz po treningu.. a wolnowchlanialne przed snem.