PDA

Zobacz pełną wersję : odzywki czy koksy?

tiger99
04-09-07, 18:39
cze.pisze bo pewien kolezka odemnie z miasta ,cos to strasznie cwiczyl zaczal brac odzywki i po pol roku wyladowal w szpitalu ,lekarz powiedzial ze ma watrobe jakby cale zycie walil nalewki, a koles duzo nie pil.
tak wiec nasuwa sie pytanie ze on pewno bral metke i to pewnie bez oslonek czy jak tam sie pisze,ale on przy swoim ze nie.
i tu mam pytanie jak ktos nawet jakby pij duzo i zaczol brac odzywki ,to czy jak po mecie moze mu sie pogorszyc stan watroby?

ps.i czy jak ktos imprezuje czesto sie oplaca brac odzywyki?
----------->

PaTos
04-09-07, 18:45
jak pijesz ciagle to sobie odpusc suplementy bo szkoda kasy

Wiki
04-09-07, 20:56
jak cwiczysz to zero alkoholu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wole odzywki a nie koks

rafalkomando
04-09-07, 21:00
no to jasne ze jak lecisz na cyklu to nei wolno pic., jest to wieksze obciazenie dla organizmu. po za tym kolega moze nei toleruje jakis substanci ktore organizm nei jest w stanie przyjac i z tad wyladował w szpitalu

Prezydent_1c
05-09-07, 23:21
Najprawdopodobniej przyczyną było złe przyjmowanie odżywek + dodatkowo imprezowanie. A na starcie trzeba sobie powiedzieć otwarcie że alkohol nie idzie w parze z dobrymi osiągami na siłowni (chodzi mi tutaj o częste ostre imprezowanie). Zresztą nie jest wykluczone że brał metanabol jak autor tematu wspomniał w swoim poście. Takich ludzi którzy koksują i dodatkowo piją powinno się zamykać w zakładach zamknietych jak dla mnie.

u.waw.pl
05-09-07, 23:30
A propos alkoholu to kiedyś coś o tym pisałem:

www.u.waw.pl/alkohol.html

Sterydom nie mówie nie, ale na pewno nie w pierwszych latach treningu. Poza tym metanabol nie nadaje się na pierwszy cykl, bo jest za mocny.

HuGsoN
07-09-07, 20:54
No trudno jest określić od czego mu poszłą ta wątroba. On sam zapewne wie. Pozdro