Zobacz pełną wersję : gainer 737
dobry jest gainer 737 ??
bo na allegro 3kg za 52zł rozchodzi sie jak świeże bgaułeczki :D
I efekty tez sa jak po swiezych buleczkach :P hehe
To syf mozesz sobie odpuscic
Napewno jest lepszy od 737 ale poczekajmy niech sie wypowie moze ktos kto go stosowal
rafalkomando
04-09-07, 14:24
gainer 737 to poprostu schit!! neidobry w smaku ., sraka po nim jak cos i słabo strawny. słaba jakos białek. gain bolic bardzo dobry gainer z mała iloscia kreatynki ja osobiscie polecam.
MILAN nie spodziewałem się po tobei takiego posta. Chyba powinieneś to wiedzieć, a jak nie to korzystać z wyszukiwarki.
a jeśli gainer jest z domieszką kretki to też należy go stosować okresowo? czy za małą ilość kretki ma aby robić przerwy?
rafalkomando
04-09-07, 15:22
moje zdanie na temat bolica jest takie ze jak ktos robi cykl na mono to gainer sie przyda., innym np przeszkadza to ze ma kreatyne (mało co ma,ale jednak ma) niektórzy normlanie go stosuja i sa zadowoleni wiec to juz twuj wybur, ale zamast niego mzoesz kupic np vitalmaxa 1 bardzo dobry gainer. i nizsza cena.
dołącze go do tcm, ostatnio mi coś masa nie chce iść, więc na jeden cykl przerzuce sie z białka na gainera, zobacze jakie efekty będą, jak zaczne powoli przybierać to oki, jak za bardzo to później przerzuce sie na bulka ;)
rafalkomando
04-09-07, 18:05
no dokładnie, zobaczysz jak twuj organizm reaguje na dane zmiany i sam stwierdzisz co ci brakuje. powodzenia.
odradzam tego gainerka tam jest białko pszeniczne a to nie uchodzi za rewelacje.. po tym co mozesz tylko miec to duzy bęben!!
nom własnie o 737.. tam jest białko pszeniczne wolno sie przyswaja i wogole ta firma megabol chyba nie uchodzi za najlepsza