Zobacz pełną wersję : Wpc-80
Czy stosujac samo WPC-80 bez laczenia z innymi suplami tylko do tego dieta przez 7tygodni podczas masowki mozna ladnie sie rozrosnac(samam sucha masa miesniowa)czy to za krotko??
mam braki w diecie bialka ok.40-50g czyli jak bym dal 3dawk(wpc-80) po 20g=60g WPC czyli ok.45gbialka to by starczylo?
mam zamiar przyjac bialko 2g ma kg/m.c
Jezeli to dobre 80% białeczko, to jasne ze tak. Ja nabralem 2kg masy miesniowej w tydzien czy połtora:P
Lepiej bedzie jak rozdzielisz to na 2 porcje chyba ze bedziesz pil to bialko do posilku np 100gr ryzu +100 piersi i do tego 20 gr bialka to ok ale jak masz zamiar 20gr traktowac jako odzielny posilek np przed snem albo po przebudzeniu to bedzie za malo i pamietaj ze to nie bedzie sama sucha masa:P
Pozdro
Acha Wiki Ty chyba nie wiesz co to znaczy wypracowac 2 kg masy miesniowej
Lepiej bedzie jak rozdzielisz to na 2 porcje chyba ze bedziesz pil to bialko do posilku np 100gr ryzu +100 piersi i do tego 20 gr bialka to ok ale jak masz zamiar 20gr traktowac jako odzielny posilek np przed snem albo po przebudzeniu to bedzie za malo i pamietaj ze to nie bedzie sama sucha masa:P
Pozdro
Acha Wiki Ty chyba nie wiesz co to znaczy wypracowac 2 kg masy miesniowej
a moze byc tak ze do sniadania np 1(20g)porcja czyli do platkow 50g+200ml mleka po treningu 2dawka(20g) ale bezposrednio czy do posilku??3 dawka(20g) przed spaniem,ale nie moze byc samo bialko na noc?cos musi do niego byc?np.ser?
tluszcz tez pojdzie po taym bialku?duzo?a sila cos ruszy?
Lepiej bedzie jak podzielisz to na 2 porcje pierwsza rano do sniadania 30gr + platki ale 100gr bo 50 to troche malo
a 2 porcja jakies 30min po treningu razem z weglami mozesz dac 70gr wafli ryzowych albo zakup sobie Carbo i po godzinie od wypici bialka jesz obiad ......
a na kolacje mozesz dac twarog chudy jakies 150gr
Lepiej bedzie jak podzielisz to na 2 porcje pierwsza rano do sniadania 30gr + platki ale 100gr bo 50 to troche malo
a 2 porcja jakies 30min po treningu razem z weglami mozesz dac 70gr wafli ryzowych albo zakup sobie Carbo i po godzinie od wypici bialka jesz obiad ......
a na kolacje mozesz dac twarog chudy jakies 150gr
do sniadania 30g to oki
i 30g po treningu 30min(musi byc 30min nie moze byc bezposrednio po treningu bez niczego? lub 60min po treningu do do kaszy gryczanej+piers bez wegli bo nie mam brakow diecie
a na kolacje do sera ni stosowac?
Ja nabralem 2kg masy miesniowej w tydzien czy połtora:P
A świstak siedzi...
Lepiej jest odczekac troche po treningu a jesli nie masz brakow w diecie to obetnij polowe kaszy w obiedzie a jedz wafle po treningu bo trzeba uzupelnic jak najszybcie glikogen
Twarog moze byc sam :)
sranie w banie gnidek :P, sam sobie to wypracowalem!! siłownia, basen, begi, boks, dieta i suple!!
u.waw. nie rozumiem Cie, po choilere mial bym klamac?
W tydzień mogłeś przytyć 2kg, ale nie pisz, że do masa mięśniowa, bo w tak krótkim czasie można złapać więcej tłuszczu niż mięśni.
W tydzień mogłeś przytyć 2kg, ale nie pisz, że do masa mięśniowa, bo w tak krótkim czasie można złapać więcej tłuszczu niż mięśni.
z WPC-80 mozna nabrac podczas masowania 6tygodniowego dluzo tluszczu?
nie sądze zeby tak wyglądał tluszcz;d
To dawaj jakies Zdjecia:D
Pozdro
wiki na koksie tyle nie tyja i jescze do tego suchej masy??:D tez tak chce ja tez chodze na basen siłke kick boxing i duzo jezdze na rowerze, i mam diete i jakos nie moge tyle zrobic w tydzien.. czyli zakladasz ze na miesiac bedziesz wiekszy o 8 kg?? hehe nie sadze
Tez nie sądze, ze az o 8kg:D Narazie sie przystopowalo, i waga stoi w miejscu. Ale to moj 1 cykl z suplami;p, pozatym kazdy organizm inaczej reaguje na rozne srodki... Pozdro
P.S gdzie chodzisz na KB:P?
Tom-Center :D:D zajebiste treningi ale chodze indiwidualnie