Zobacz pełną wersję : jak to jeść?
Witam !mam nitrobolon 2 350g. cm3 150caps . aminomax 6800 320 caps.
Creatine mitronized mesh + taurine 400g. Dextrose powoder 500g arginin caps vitalmax. mega mass 4kg .2 deca Jet .Stanabolin tabs 10mg 100tabli
Pomoże mi ktos jak mam to zjesc dla najlepszego efektu.
To zależy, od wagi i wzrostu. Jak masz cos na mase(białko) to musisz jesc je proporcjonalnie do swojej wagi, np. jezeli wazysz 80kg tak jak ja, to musisz jesc 160g bialka dziennie. [2gramy bialka na kilogram ciała.] Musisz zjadac tego massa pomiedzy posilkami. Przypuszczając ze jedna porcja ma 28g białka, jezeli rozlozysz ją sobie na 3 dawki dziennie to musisz jeszcze zjesc w diecie reszte wyliczonej swojej porcji dziennej.
Kreatyne polecam, 3x dziennie, rano jak wstaniesz, po treningu(10minut max) i na wieczor. Co do reszty nie wypowiadam sie, bo nigdy jeszcze tego nie bralem. Poszukaj na opakowaniu dawkowania, a jesli nie go nie ma to wpisz w www.kulturystyka.sklep.pl (http://www.kulturystyka.sklep.pl) nazwe produktu, moze tam bedzie. Poszukaj tez w googlach itp.
Pozdro!:P
po co Ci nitro,jałbczan i monohydrat na raz ?Oraz po co piszesz o Dece i Stanabolinie skoro jest to dział z odżywkami i suplementami, a nie z "odżywkamki" ?
małą porpawka, na poczatek kretke, jedz rano i po treningu po 5g, a potem 3x dziennie po 4g
Prezydent_1c
03-09-07, 22:50
Kolego z tą 2 częścia to ci się działy pomyliły chyba. Deca póki co jeszcze nie jest odżywką jak i Stanabolin ;]