PDA

Zobacz pełną wersję : no-cre-x3 i co do tego??

spokoloko
01-09-07, 21:16
Witam!!!
Kupiłem dzisiaj no-cre-x3 firmy premium nutrition i zastanawiam się czy to był dobry wybór. Miałem do wyboru Storm'a i NO-CRE-X3. Jeśli ktoś stosował to prosiłbym o jakieś opinie na jego temat jak go stosować i kiedy. Na opakowaniu jest napisane, że raz dziennie po treningu ale jakoś wydaje mi się to za mało. Poza tym jak ćwiczę 4 razy w tygodniu to mam brać tylko po czy w dni nietreningowe też. Prosiłbym o radę bo już się pogubiłem.

PaTos
02-09-07, 10:38
zakladam ze masz opakowanie 1200g. Zatem jak bedziesz bral 20g dziennie tego staku opakowanie Ci starczy na 60dni, jednak sadze ze 1 porcja dziennie to za malo dlatego proponuje 2 wyjcia
1.
- ekonomiczne w dni treningowe 2 x 20g w nie treningowe 1 x 20g
- nie ekonomiczne 2 x dziennie po 20g

2. Dakup jakas pojedyncza forme kreatyny i bierz dziennie porcje tego i tego
pozdr

PaTos
02-09-07, 10:39
to juz zalezy do ciebie jaka opcje sobie wybierzesz

spokoloko
02-09-07, 11:44
Mam opakowanie 1200g oczywiście:) Chyba będę brał 2 razy dziennie po 20g. Rano na czczo i zaraz po treningu. Nie chodzi mi o kasę tylko o efekty a tak mam nadzieję będą najlepsze. Mam do tego Gainerka i witaminki. Niestety amino mi się kończy i nie wiem czy też dokupić czy się wstrzymać i brać w przerwie po kreatynce. Dzięki za pomoc.

spokoloko
02-09-07, 15:11
Mam jeszcze jeden problem. Chcę brać 2 porcje po 20g dziennie tylko niestety nie wiem ja to zmierzyć. Jest w środku opakowania miarka ale niestety nie jest napisane ile tych miarek składa się na porcję tj. 20g. Czy ktoś wie jak to zmierzyć??