PDA

Zobacz pełną wersję : Ostrowia WPC-80 Stosowanie dłużej niż 6 tygodni

Conan
31-08-07, 15:50
Na opakowaniu widnieje informacja że w przypadku stosowania białka dłużej niż 6-8 tygodni wymagana jest konsultacja lekarska.

Proszę was o opinie, czy wystąpiły u kogoś jakieś powikłania przy dłuższym stosowaniu, a może ktoś pofatygował się do lekarz i podzieli się swoimi informacjami.

Proszę o opinie na ten temat.

rafalkomando
31-08-07, 21:43
nie no co ty, be4z przesady nikt do lekaza nei bedzie chodził białko to tylko uzupełnienie diety., wyliczasdz sobie ile ci potrzeba na dzien i tyle przyjmujesz chyba ze przesadzasz to skazy białkowej mozesz dostac(to w tedy idzie sie do lekaza:D pozdro

ubermas
31-08-07, 21:46
Skazy bialkowej raczej nie dostaniesz z powodu spozywania za duzej iloci bialka. Bialko ma to do siebie, ze jego nadmiar poprostu... wysrasz. Skaze mozesz dostac jesl jestes na nie uczulony, To o czym pisze rafalkomando to zwykle syfy, pryszcze, obce, diody czy jak je kto jeszcze zwal

Smug
31-08-07, 21:50
Jedyny skutek uboczny przy za duzej ilości białka= sraka :)

Punisher
31-08-07, 22:06
Jedyny skutek uboczny przy za duzej ilości białka= sraka :)
Jedyny skutek uboczny przy za duzej JEDNORAZOWEJ porcji białka= sraka
To tak :)

rafalkomando
31-08-07, 22:20
heheeh no macie racie mzoe przesadziłem troche ze skaza białkowoa:d

Punisher
01-09-07, 00:33
rafalkomando nic nie wiadomo... Jak za dużo białka sobie zjesz jednorazowo np 138g to wiadomo, że będziesz miał srake :p A jak non stop za dużo białka się daje to można mieć inne dolegliwości, przebiałczenie itp nie znam się tak na tym i nie chce raczej znać na sobie:p

rafalkomando
01-09-07, 09:56
hehe ja to samo, wiem ze taka mozliwosc jest, i nie nalezy jej wykluczyc

HuGsoN
01-09-07, 23:15
Jednemu na sranie starczy 120 g, a drugiemu 200 g.

Kokser
02-09-07, 00:49
Zaraz zaraz...teraz mamy Wrzesien ? To ja na bialku Ostrowii jade od poczatku Czerwca i jakos zyje :D

lucko89
02-09-07, 13:34
Zaraz zaraz...teraz mamy Wrzesien ? To ja na bialku Ostrowii jade od poczatku Czerwca i jakos zyje :D

a jakie masz po nim efekty??bo ja tez sie zastanawiam nad kupnem,i potrzebuje rad!!!

Kokser
02-09-07, 22:17
W polaczeniu z Nitrobolonem dalo mi to 8 kg. i duzoooo sily :D

P.S. Przejrzyj inne posty bo to juz bylo poruszane jak i Ostrowia tak i Nitrobolon