Zobacz pełn± wersję : białko
HI-TEC Anabolic Protein mam zamiar kupic to białeczko dobre ono jest?? czy moze lepiej ACTIVITA Whey Protein Isolate?? ktore lepsze??
NAGRODZE SOGAMI
Hmm niedawno, Ty mi pomogles, teraz ja pomoge tobie:P, Activita = shit :) dziekuje:)
P.s Activita produkuje serki homogenizowane:D
Nie wiem dlaczego Twoim zdaniem Activita jest slaba Bralem jedno i drugie i zostalem przy Activicie bo Moim zdaniem jest lepsza
Anabolic to miesznak w ktorej jest izolat bialka Sojowego a bialko roslinne nie uchodzi za dobry produkt
Kurde ale o serkach to nie slyszalem Pozdro
Kup Olimpa kolego, ale jak już miałbym wybrać z tych twoich to HITEC
Z Olimpem racja,dobre jest 100% WPC-ok80% białka i naprawde niezłe i niedrogie.
zgadza sie :P ja mam Olimp whey pure instant 95, czy jak to tam:P bardzo dobre po 1 tygodniu na silowni i dietka, 2kg samych miesni. Polecam truskawkowy smak:P
Na samym białku i diecie???
Tak, zgadza sie. Sama dietka(klucz sukcesu) i białeczko. Teraz zamówilem jeszcze Olimp TMC jabczan kreatynu i L-karnityne, tez z Olimpu:P
Sam sie zdziwiłem :P jak na wage rano stan±lem. 2 kilo wiecej, brzuch w cm tak samo jak był, troche sie wyrzezbił.
POLECAM OLIMP. !!!BO WSZYSTKO CO POLSKIE JEST ZDROWE xD!!! Firma juz dziala w tym jaki¶ czas i sie na tym zna;)
ale Olimp to chyba szwajcarska firma?
Mi sie wydawało ze OLIMP to PL,wszyscy mi tak miwili :D:D:D
Prezydent_1c
03-09-07, 22:46
Nie trudno jest to chyba sprawdzić prawda ? Wystarczy na google wej¶ć ;] A na samym białku to niemożliwe że 2 kg w tydzień udało ci się zrobić ...
własnie 2 kg w tydzien moze ty to jakis mutant jestes... i do tego jeszcze czystej masy:D czystej to nawet na koksach nie zrobisz:D
mozecie mi wierzyc, czy nie ale przez tydzien czy połtora 2kg jak nic:P same miesnie:D