Zobacz pełną wersję : Odżywki !!! Wypowiadajcie Sie i Pomózcie :):)THX
Siemka ...Mam problem ...Niewiem co mam teraz wziąść za odżywy:( Brałem juz Kreatyne Monohydrate i Weidera Mega Mass 3 kg. Niepowiem bo efekty mi dało.Jak mozecie to piszcie :)
kre-alkalyn bedzie w sam raz. Bedziesz zadowolony
rafalkomando
30-08-07, 22:54
Ka bardzo dobry tylko kup z fitmaxa nie z olimpa
Ja bym radzil jeszcze raz na mono.. tylko teraz wez sobie z lepszej firmy najlepiej z universala. Na KA przyjdzie jeszcze czas.
a Jak ze smakiem Np.Gainerów?? macie jakies sprawdzone , dobre smaki?? Piszcie jak cos!!!:):)
ile kasy chces zprzeznaczyc na suplementy??? to postaram sie przygotowac jakis pakiet
Hmmm.....no tak około 200zł . Dzieki Bede wdzięczny!!!!
cos na mase to mozesz wziasc MASS XXL treca (3kg/84zl) skoro niedawno brales kreatyne to warto teraz zrobic przerwe zanim zaczniesz 2 cykl (tyle ile brales np 6tyg robisz 6 tyg przerwy) zeby kreatyna sie calkowicie wydalila z org bo inaczej za 2 cyklem efekt kreatyne bedzie slabszy, mozesz wskoczyc na HMB (- jest taki ze trzeba je brac dluzszy czas + ze jest tani najlepiej olimp 1250mc okolo35zl miech) mozesz jeszcze dodatkowo kupic L-glutamine
Jakiej firmy krete brałeś? Pojedź jeszcze raz na mono tak jak mówi tomala999 , KA radze zostawić na później
równiez uwazam ze powinieneś powtórzyć cykl na mono... do tego gainer... jezeli starczy ci kasy to kup l-glutamine albo aminokwasy...
na trzeci cykl weź sobie jablko, a na kolejny juz mozesz KA ;D
pozdro...
aha... polecam Ci kretke z vitalmaxu zieloną albo z universala :)
pozdrówka...
polecał bym ci jeśl chcesz wiekszą mase to Muscle juice 4,5 kg z ULtimate a jak o kreatne to do tego jeśli już niechcesz monohydratu to wyprubuj cell pump 665g zrobiłem taki cyklik i jestem zadowolony