Zobacz pełną wersję : co brac??
co najlepiej brac podczas masownia(1 moje masowanie)zeby poszla czysta masa miesniowa bez tluszczu i jednoczesnie zwiekszyc sile??
raczej nie gainer bo tam duzo wegli a nie chce sie zalac tluszczem!!!
z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam!!!
SOG czeka:p
rafalkomando
29-08-07, 20:44
napewno dieta., jesli ci bedzie brakowało wegli to czemu nie z gainera np? jesli połaczysz białko z weglami to bedzie sucha masał szła pieknie. tylko do tego trzeba sie dobrze przyłozyc, miec dobra dietke i trening i dobra regeneracje a masa bedzie rosła jak miło.
napewno dieta., jesli ci bedzie brakowało wegli to czemu nie z gainera np? jesli połaczysz białko z weglami to bedzie sucha masał szła pieknie. tylko do tego trzeba sie dobrze przyłozyc, miec dobra dietke i trening i dobra regeneracje a masa bedzie rosła jak miło.
dieta i trening to wiem!!!
ale jakie suple radzicie do tego brac by poszla czysta masa miesniowa i sila???
Zamiast łączyć białko z węglami można kupić bulk'a.
lucko89- staż, wzrost, waga?
Zamiast łączyć białko z węglami można kupić bulk'a.
lucko89- staż, wzrost, waga?
5miesiecy z przerwami(ostatnie 2miechy redukcja),teraz to moj 1trening masowy
173cm
63kg
Nie bój się nie zalejesz się tluszczem ;pp mass xxl i magnum 8000 polecam. Osobiście brałem gain bolica i magnuma i jestem zadowolony :) Polecam smak waniliowy z gain bolica jak coś
Sorki jeszcze wiek napisz.
Sorki jeszcze wiek napisz.
173cm
63kg
staz 5miechow(ostatnie 2miechy redukcja)
18lat
cwicze na silce 3 razy w tygodniu
ja proponuje gajnerka na początek ;) (nie boj sie tłuszczem napewno sie nie zalejesz :P ) najlepiej takiego bez kreatyny np. mass xxl albo gainer 1 z vitalmaxu... póżniej mono... ale to poxniej...
pozdro...
173cm
63kg
staz 5miechow(ostatnie 2miechy redukcja)
18lat
cwicze na silce 3 razy w tygodniu
dodam ze jeszcze nigdy nic nie bralem,to moje 1 masowanie,masuje od 2tygodni.
chce zwiekszyc sile i mase ale czysta mase bez tluszczowa.
ludzie poiszcie co polecacie,co waszym zdaniem jest najlepsze!!!
już Ci naisałem!!! ty sie tak nie gorączkuj... zacznij od gajnera... 2 tygodnie masowania a ty już chcesz niewiadomo co brać...
swoja stroną ciekawy jestem twojego treningu... najpierw robileś rzeźbe teraz mase?! dziffne..
już Ci naisałem!!! ty sie tak nie gorączkuj... zacznij od gajnera... 2 tygodnie masowania a ty już chcesz niewiadomo co brać...
swoja stroną ciekawy jestem twojego treningu... najpierw robileś rzeźbe teraz mase?! dziffne..
nie robilem rzezby tylko sie redukowalem bo mialem troche tluszczu a wiedzilem ze jak potem zaczne masowac to moge sie zalac tluszczem,dlatego musilem sie troche zredukowac.
to co radzisz??masowac caly wrzesien normalnie a od pazdziernika pojechac na jakims gainerze lub bialku???
Prezydent_1c
30-08-07, 18:37
Najlepsza będzie dla ciebie odżywa typu bulk + witaminki + HMB (tutaj musisz długo brać ale efekt powinien fajny na końcu) i gdzieś po 2-3 miechach możesz do tego dodać mono jakieś.
Kup sobie gainera)4-5kg) i do tego kreatynkę(500g) + carbo(1kg)
[QUOTE=sofok666;65500]Kup sobie gainera)4-5kg) i do tego kreatynkę(500g) + carbo(1kg)[/QUOT
a moze lepiej na sucho pojechac caly wrezien a w pazdzierniku brac Ostrowie WPC-80 tak przez 2miechy i tyle,nie chce za bardzo gainerow bo sie tluszczem zalewa a masa wcale duzo nie idzie lepsze chyba bialko a na kreatyne to jeszcze za wczesnie chyba co nie?przeciez nic jeszcze nie bralem,nawet zadnego bialka,i to moj 1trening masowy dopiero!!!
no dobra to jak taki uparty jestes to weź to białko... Nie chcesz nas słuchać to tylko niepotrzebnie zakładałeś tu nowy temat...
no dobra to jak taki uparty jestes to weź to białko... Nie chcesz nas słuchać to tylko niepotrzebnie zakładałeś tu nowy temat...
nie o to chodzi ze nie chce was sluchac tylko co lepsze bialko czy gainer??
chce przybrac masy ale tylko czystomiesniowej bo troszke tluszczyku mam nie jestem chudy jak patyk i boje sie zeby sie jeszcze nie zalac wiec co bedzie lepsze bialko czy gainer???
No kreatyna nie zając. Kup gainera i nie szalej. Mięśnie się nie biorą z kosmosu:p
No kreatyna nie zając. Kup gainera i nie szalej. Mięśnie się nie biorą z kosmosu:p
ale po czym wiecej urosne po gainerze czy bialku???
zamierzam stosowac okolo 30dni!!!
Nie wiem nie jestem czarodziejem:)
To twój wybór, pisali Ci wyżej, ty sam znasz swój organizm i wiesz co brakuje w twojej diecie.
Nie wiem nie jestem czarodziejem:)
To twój wybór, pisali Ci wyżej, ty sam znasz swój organizm i wiesz co brakuje w twojej diecie.
ale po czym wiecej urosne(tylko bez tluszczu)!!!bialku czy gainerze??