Zobacz pełną wersję : Co o tym myślicie ?!
co myślicie o moim cyklu :
20 strzałów omnadrenu 250
10 strzałów Deki
odżywka Nitrobolon 700g
Dawkowanie : oma co 3 dni, deka co 4,
No i Clomid na odblokowanie. Napiszcie co sądzicie o tym , co byście zmienili, dodali, wyrzucili, jak dawkowali??
jezeli mialeś już jakiś cykl to może być, ale deki malo troche więc dałbym E7D,
Co do nitro to sie nie wypowiadam bo nie stosowałem więc ktoś dopisze,co i jak
Co do odbloku to to jest dość mocno blokujący cykl więc polecam clom+tamox, Uzycie HCG nie będzie chyba konieczne
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
Sorki jestem tu nowy.
NIe podałem jeszcze inf na mój temat
z siłowniom mam już styczność ok 4 lat , 7 miesiecy temu brałem 10 strzałów omy i 200 tab. mety ruskiej.
cykl który chce zastosować ma być na masę ( i chyba taki jest).
Mam 18 lat i waże 75kg
PISZCIE !!
Wiek za niski.
Nitrobolon możesz odpuścić.
Cykl jest ok rozbij to na 10 tyg , 200mg nandrolonu i 500mg testo na tydzień to i tak jak na wage 75kg to sporo testo .
Na odblokowanie clomid,nolwa,hcg.
Może nawet w trakcie cyklu będzie wymagany nolwadex.
a jak juz chcesz wziąśc do tego cyklu jakąś odzywke niech to bedzie poprostu gainer.
Prezydent_1c
29-08-07, 11:38
A ile masz wzrostu ? (pytam z ciekawości)
75kg? to niezly jestes szatan cos wogole jesz?
75 kg jak na mój wzrost 174cm to niewydaje mi sie za mało aby zacząć coś działać
to ze wazy 75 kg nieznaczy ze wymiarow niema wiekszych od np goscia co wazy 85 itp..wiec nieszydz...
wolak przestan pieprzyc wiem ze mozna mase zbudowac dobrze jedzac nie trzeba brac zadnych srodkow to ze wazy 75kg i to jego 2 cykl to debilizm idzie poprostu na skroty bo tak latwiej i zaloze sie ze za pare lat bedzie tego zalowal
rozumiem ludzi ktorzy doszli do swojej masy na 'czysto' ale chca sie powiekszyc bo sama dieta juz im nie wystarcza i to szanuje a takich typow co wygladaja jak szkielety ledwo co jedza pochodza troche na silke i juz wala koks to sa dlamnie miekkie chuje i trzeba im szpadlem wbic do czapy zeby sobie dali spokoj posluchali innych wyjadaczy typu voldemort co do wieku goscia zreszta to jego zdrowie a to moje zdanie moze taka krytyka wejdzie mu do muzgu jezeli nie trudno on bedzie mial w przyszlosci problemy
pozdr.
tej ,ja niewmowie o latach,stazu itp tylko o wadze,wymiarach...czytaj dokladnie a potem pisz posty
jezeli uważasz ze branie sterydów do debilizm to znaczy ze jesteś debilem , a jeżeli jeszcze nic nie brałeś to co wogóle robisz na tym forum jeżeli niewiesz co to jest doping, . I co z tego ze waze te 75 kg , chyba nie urodziłem sie ważąc już 80 kg , tylko powoli nabieram masy a te środki mogą to przyspieszyć. zrezsztą to moja sprawa nikt was nie pytał o to czy robie dobrze czy żle !!!!!!!!!!
nie samo branie sterydow jest debilizmem tylko to ze jestes jeszcze smarkiem i bez tego mozesz przybrac na masie
ty smarku jesteś niewiele starszy ode mnie , ale mądrzyć sie potrafisz . Jeżeli sie nie znasz na tych sprawach to sie nie udzielaj, Nie ucz ojca dzieci robić !
hehe cicho juz niech bedzie tak twoje zdrowie rob co chcesz ok?