Zobacz pełną wersję : Masa, prosze o pomoc
Mam pytanie. Co najlepiej mi doradzacie zebym kupil i zuzyl? Zebym posiadal duza mase
z Gory dziekuje
A jaki masz staz? Jesli wiecej niz 4 miesiace to kup sobie kreatyne. Do niej mozesz dokupic gainer. Masa napewno pojdzie po tym do gory. Nie zapominaj tez porzadnie jesc, czyli 5-6 posilkow na dzien
od lutego. A jem sporo : D
a co z mass xxl dobry jest ?
JA nie stosowalem tego gainera, ale ludzie sobie go chwala. Jest dosc tani i podbno bardzo skuteczny. Jesli od lutego to kup sobie kreatyne, a konkretnie monohydrat, ale pamietak MONOHYDR?AT, zeby ktos "zyczliwy" w sklepei nie namowil cie na stacki kreatynowe itp itd. DO pierwszego cyklu na mono nie dokupuj nic wiecej procz gainera, chocby ci w sklepei obiecywali zlote gory. Gainer + kretka wystarcza na 100%
Kreatyne? a jesli MASS XXL I kreatyna to cos z tego wyjdzie ?
Wlasnie ty masz zakupic Mass XXL i kreatyne. Najlepiej kup sobie na poczatek kreatyne Z firmy Vitalmax zielona, jak powiesz to w sklepie to na bank dobra dostaniesz
Kreatyna to wydatek 50 zl, wiec nie ma co sie bac o zawartosc portfela
a moze byc inna nie znam sie na nich :D jak sie bierze je ?
a czytalem ze ta kreatyna z olimpu jest dobra prawda ?
Dokładnie jak wyżej. Pamiętaj następnym razem zanim założysz temat, to kliknij w mój podpis.
Kreatyna zielona Vitalmaxa za 46zeta i Mass XXL przynajmniej 3kg(84zl),4,8kg (129zl), im wiecej to lepiej, a jak masz malo funduszy to Gainer 1 Vitalmaxa.(4,8kg-99zl)
http://allegro.pl/item226854405_olimp_kreatyna_1000_200caps_dekstroz a_gratis.html
a to jest dobre? noi mass xxl
Tej nie kupuj, ścierwo jakich mało, jadłem to kiedyś i nic nie dało.
Firma Universal robi bardzo dobre odzywki, ich kreatyna kosztuje cos kolo 70 zl. Jest naprawde rewelacyjna
Co wazne takich rzeczy nie kupuje sie na Allegro,jedynie w dobrych sklepach internetowych(nie podaję,żeby nie robic reklamy na forum).Pozdro!!!!
Czemu sie nei kupuje na allegro?