Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Skawalona Kreatyna

Petryk5
23-08-07, 12:07
Witam!
Mam następujący problem:
Kupiłem sobie kilka miesięcy temu Monohydrat kreatyny TOTAL CREATINE MEGABOL 500g. Zjadłem tego niecałe pół opakowania i niestety potem zdarzyła mi sie najgorsza rzecz jaka może się przytrafić kulturyście bo zaczełem ostro dawać w palnik i przestałem ćwiczyć :( Teraz od września mam zamiar znowu zacząć ćwiczyć. Oczywiście pierwszy miesiąc lub dwa na sucho aby tylko powrócić do dawnej formy. I mam pytanie czy taka skawalona kreatyna nadaje się do spożycia?? Czy powinienem od razu wyrzucić ją do śmieci?? Czy przyjmowanie takiej kreatyny może być szkodliwe dla zdrowia?? Nie wiem czemu ona się skawaliła bo datę ważności ma jeszcze długą, była przechowywana w suchym ciemnym miejscu, czyli moim biurku. A co do odżywek MEGABOLA to już ich nigdy nie kupię bo naczytałem się o nich wiele złego... Z góry dzięi za odp.

Kasa313
23-08-07, 13:30
naddaj sie lecz wg mnie ta kreatyna duzo Ci nie da kup lepiej cos innego i uluz sobie pelen dobry cykl czli mono + tranporter i deitka :) lub gainerki

Petryk5
23-08-07, 13:51
Aha dzięki za info. Więc jak skończe ten okres wstępny żeby organizm znów przyzwyczaił się do ćwiczeń to mam zamiar kupić sobie coś takiego:
300caps HMB Revolution TRECA
150mega caps OLIMPA
i do tego jakieś białeczko. Wydaje mi się że będzie bardziej odpowiednie dla mnie od gainera bo gainery z reguły zawierają dużo węglowodanów a od nich się tyje :/ ja niestety mam troszki tendencje do tycia :( Czy takie połączenie odżywek będzie dobre??
Jakie białeczko jest dobre, a nawet bardzo dobre? Interesują mnie białka wysopkiej klasy

Kasa313
23-08-07, 17:39
hmb zeby falo efekt musi byc brane przez minimum 3 miesiace a po co Ci hmb !! kup sobie kreatyne mega caps olimp 1250 do tego dextro juice i gainer

Petryk5
23-08-07, 17:47
No tą kreatyne OLIMPA to sobie kupię i do tego mam zamiar zakupić białko Perfect Whey Protein TRECA tak z 1500g bo jakoś białko wydaje mi się lepsze jak dla mnie od Gainera. A HMB po to mi że może działa wolno ale od niego mieśnie stają się dużo wytrzymalsze i twardsze,na treningu i poza nim człowiek czuje się o wiele lepiej, ma dużo sił witalnych, i ja wcale nie powiedziałem że zamierzam przestać brać HMB po 300capsach :) Czy to białko jest według was/ciebie dobre??