Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Strzały

Kruk88
21-08-07, 15:14
Siema małe pytanko
Czy ma to znaczenie a jaki miesien sie bije deke ?słyszałem ze nie jedni radza w posladek inni ze w ramie a jeszcze inni ze tam gdzie bijesz najwiecej przybywa no i sie zastanawiam gdzie bic a i jeszcze jedno pierwszy raz bede sobie robił strzała głupie ale niema mi kto zrobic kolesie z osedla tylko na mecie wiec bede musiał sam sobie zrobic czekam na jakas sensowna pomoc z gory dzieki.

wolak
21-08-07, 22:13
POSLADEK!!!!no chyba ze weteran jestes i masz ja cala pokluta to udo/barki..zawodowcy uzywaja kliku koksow ktorymi mozna w jakis sposob rozbudowac dane partie miesni i tam bija ale..to zawodowcy..:)

polo
22-08-07, 10:20
nie bierz samej deki do cyklu wez ja z jakims teściem bo cie zablokuje i pytka moze ci nie stanąć już na dlugi czas

vold
22-08-07, 12:17
Jak napisał wolak najlepiej pośladek ale nie przez to że daje lepsze efekty tylko poprostu jest to jeden z największych mięśni.

wolak
22-08-07, 19:29
voldek ja nienapisalem ze w posladek daje lepsze efekty czy cos,w posladek najlepiej a to ze mozna kluc w dane partie danymi koksami by je poprawic to jako ciekawostke napisalem i z posladkami niema wspolnego,chyba ze ktos lubi duuze amerykanskie tylki:p pozdro

MłodyPudzian
22-08-07, 20:25
wolak ktos kto to bierze to napewno nie jest zawodowcem........................................ ................. no comment......

wolak
23-08-07, 23:40
wolak ktos kto to bierze to napewno nie jest zawodowcem........................................ ................. no comment......

co ty pierd****

Kruk88
24-08-07, 17:32
Dzieki wybrałem bary zamiast posladka teraz juz jestem dzien po strzale i boli mnie ramie. Moge cwiczyc ale jak podnosze reke do gory to boli niewiem czy tak powinno byc moze zle szota zrobiłem?

Kruk88
24-08-07, 17:33
Bo robiłem sam pisałem juz dlaczego.

Zenek88
24-08-07, 22:43
jezeli wykonaleś aspiracje, nie bylo krwi, przestrzegaleś podstawowych zasad to ci nic nie będzie

PS
ja polecam do iniekcji
pośladki
uda
łydki

wolak
27-08-07, 14:04
zgadzam sie ,no moze bez tych lydek;)