Zobacz pełną wersję : Strzały
Siema małe pytanko
Czy ma to znaczenie a jaki miesien sie bije deke ?słyszałem ze nie jedni radza w posladek inni ze w ramie a jeszcze inni ze tam gdzie bijesz najwiecej przybywa no i sie zastanawiam gdzie bic a i jeszcze jedno pierwszy raz bede sobie robił strzała głupie ale niema mi kto zrobic kolesie z osedla tylko na mecie wiec bede musiał sam sobie zrobic czekam na jakas sensowna pomoc z gory dzieki.
POSLADEK!!!!no chyba ze weteran jestes i masz ja cala pokluta to udo/barki..zawodowcy uzywaja kliku koksow ktorymi mozna w jakis sposob rozbudowac dane partie miesni i tam bija ale..to zawodowcy..:)
nie bierz samej deki do cyklu wez ja z jakims teściem bo cie zablokuje i pytka moze ci nie stanąć już na dlugi czas
Jak napisał wolak najlepiej pośladek ale nie przez to że daje lepsze efekty tylko poprostu jest to jeden z największych mięśni.
voldek ja nienapisalem ze w posladek daje lepsze efekty czy cos,w posladek najlepiej a to ze mozna kluc w dane partie danymi koksami by je poprawic to jako ciekawostke napisalem i z posladkami niema wspolnego,chyba ze ktos lubi duuze amerykanskie tylki:p pozdro
MłodyPudzian
22-08-07, 20:25
wolak ktos kto to bierze to napewno nie jest zawodowcem........................................ ................. no comment......
wolak ktos kto to bierze to napewno nie jest zawodowcem........................................ ................. no comment......
co ty pierd****
Dzieki wybrałem bary zamiast posladka teraz juz jestem dzien po strzale i boli mnie ramie. Moge cwiczyc ale jak podnosze reke do gory to boli niewiem czy tak powinno byc moze zle szota zrobiłem?
Bo robiłem sam pisałem juz dlaczego.
jezeli wykonaleś aspiracje, nie bylo krwi, przestrzegaleś podstawowych zasad to ci nic nie będzie
PS
ja polecam do iniekcji
pośladki
uda
łydki
zgadzam sie ,no moze bez tych lydek;)