Zobacz pełną wersję : czy jest sens ???
mam pytanie czy jest sens robic cykl na 200 mety , najpierw 100 ,miesiąc przerwy i znowu 100, z miła chęcią zrobiłbym sobie jakiś złożony cykl ale chodzi o kase
to byłby moj 2 cykl wcześniej miałem w marcu na propie mecie i winie przytyłem z 66 do 77kg , a teraz w wakacje na psy zeszłem i waze tylko 70 kg :/ ,
Ciekawi mnie jakis masz staz, ze w tak mlodym wieku bawisz sie w saa? Wogole twoj pierwszy cykl byl chyba za "powazny" jak na poczatek. Raczej powinno sie zaczynac od samej mety, a dopiero potem probowac konkretiejszych cykli
No meta to niestety nie jest taka delikatna jeśli chodzi o pierwszy cykl każdy od niej zaczyna bo jest tania i nic poza tym.
Jeśli chodzi czy jest sens robić 2 cykle to nie bardzo lepiej jeden większy i z głową.
z kasą krucho, porzadny to sobie w lutym zrobie, a ta meta to po to by mase odyskac i sobie lepiej poćwiczyć xD planuje zrobić tak
1-4 meta 20 mg ed (100tab)
miesiac przerwy
1-4 meta 20mg ed (100 tab)
jak dla mnie to ty zacznij jesc bo masz efekt jojo
No i co po tym zyskasz? Zjesz 100 metki po tym powinneś zrobić odblok po miesiącu kolejne 100 i znowu odblok , jak dla mnie to lipa.
chyba masz racje poczekam do lutego i zrobie porzadny cykl
bezsens!!!!uzbieraj kase zdrowiej i efekty lepsze
to o czym myslisz jest podobne do metody krótkich cykli tylko tym sposobem to sie jedzie troche dłużej niż 2miechy więc zrezygnuj z pomysłu dozbieraj i dalej już nie trzeba tlumaczyć.