Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ile białka???

lucko89
15-08-07, 14:05
zaczolem masowac to moje 1 masowanie staz 5miesiecy z przerwami do tej pory 2 ostatnie miechy redukcja,nigdy nie stosowalem zadnej odzywki i białka tez nie.Zmierzam kupic sobie bialko(WPC-80) i wyliczylem ze na poczatek dziennie starczy mi 50g a miesiecznie 1,5kg,wiec ile mam zakupic tego bialka ile ma trwac taki cykl białkowy?

prosze o pomoc kolegow z doswiadczeniem i wiedza na temat stosowania białka!!!

SOGIEM podziekuje!!!!

nowin
15-08-07, 14:32
białko podobnie jak gainer czy carbo stosuje się ciągle. to nie kreatyna że robisz cykl później przerwa i znowu cykl. Stosujesz to cały czas na ile masz braki w diecei i możliwości finansowe

lucko89
15-08-07, 14:40
białko podobnie jak gainer czy carbo stosuje się ciągle. to nie kreatyna że robisz cykl później przerwa i znowu cykl. Stosujesz to cały czas na ile masz braki w diecei i możliwości finansowe

1.to jak wezme raz to musze caly czas brac??

2.moge wziasc przez 2miesiace na poczatek i potem przerwa???czy nie spadna mi wtedy miesnie duzo jak odloze??

nowin
15-08-07, 18:40
bierzesz wtedy gdy masz braki w diecie.
jeśli masz dobrą diete to nie musisz wogóle brać i nic Ci nie spadnie jeśli przestaniesz a będziesz trzymał diete
możesz brać tylko na czasu cyklu jeśli nie masz kasy

lucko89
15-08-07, 22:05
a jak dlugo brac 1-2 miesiace zebym ladnie urusl ???

nowin
15-08-07, 22:38
cały czas żeby ładnie rosnąć

lucko89
15-08-07, 22:55
cały czas żeby ładnie rosnąć

ale na poczatek starczy jak kupie sobie 3kg??obliczylem ze tyle by starczylo na 2miechy!!

a kiedy beda pierwsze efekty??

jakiki ciezarami cwiczyc na mase??