Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wpc-80

lucko89
13-08-07, 22:32
Co o tym sadzicie:
http://www.allegro.pl/item223919819_bialko_wpc_80_smak_naturalny_1500g_p romocja_.html
jak dla poczatkujacego przy 1treningu na mase stosowac czy nie??

ubermas
13-08-07, 22:48
Nie wiem co to jest. Nie musi to byc zle bialko, np WPC z Ostrowii, kazdy smial sie ze mnie ze kupuje jakis chlam. Okazalo sie, ze jest to, smialo moge to powiedziec bardzo dobre bialko. Moze z tym jest podobnie, nie dowiesz sie jak nie kupisz. Pozdro

lucko89
13-08-07, 22:54
Nie wiem co to jest. Nie musi to byc zle bialko, np WPC z Ostrowii, kazdy smial sie ze mnie ze kupuje jakis chlam. Okazalo sie, ze jest to, smialo moge to powiedziec bardzo dobre bialko. Moze z tym jest podobnie, nie dowiesz sie jak nie kupisz. Pozdro

ale czy moge stosowac dopiero 1 moj trening na mase??

ubermas
13-08-07, 23:02
No oczywiscie, ze mozesz. ZObacz jednak czy wszystkie niezbede skaldniki do budowania masy nie sa dostarczane jzu w twojej diecie. Z reguly kazdy zaczynajacy zabawe z silownia nie potrzebuje odzywek. Bialko jest jednak dosc specyficznym srodkiem i wlasciwie mozna je stosowac od samego poczatku. Wiec skoor kupiles to smialo mozesz brac, ale ja jednak zalecalbym odlozyc je na czasy, gdy bedzie bardziej potrzebne, czyli za jakies 3 miesiace.

lucko89
14-08-07, 08:36
No oczywiscie, ze mozesz. ZObacz jednak czy wszystkie niezbede skaldniki do budowania masy nie sa dostarczane jzu w twojej diecie. Z reguly kazdy zaczynajacy zabawe z silownia nie potrzebuje odzywek. Bialko jest jednak dosc specyficznym srodkiem i wlasciwie mozna je stosowac od samego poczatku. Wiec skoor kupiles to smialo mozesz brac, ale ja jednak zalecalbym odlozyc je na czasy, gdy bedzie bardziej potrzebne, czyli za jakies 3 miesiace.

czemu uwazasz ze za miesiace bedzie baedziej potrzebne?

lucko89
14-08-07, 08:46

czemu uwazasz ze za 3 miesiace bedzie baedziej potrzebne?

ubermas
14-08-07, 09:52
Na poczatku nasz organizm nie jest przyzwyczajony do tego, ze dostaje tak mocno w dupe i przyrosty sily i masy sa naprawde niezle, po jakims czasie jednak przyzwyczaja sie juz i wtedy mozna dolozyc bialeczko w celu wyeliminowania katabolizmu... tak w skrocie to opisalem

lucko89
14-08-07, 10:03
czyli co jechac na sucho dieta+trening tak do konca sierpnia a potem od wrzesnia białko??

ubermas
14-08-07, 19:57
No mozesz tak zrobic, ja bym tak zrobil