Zobacz pełną wersję : czemu tak sie dzieje ?
czemu praktycznie po kazdym posilku lub po napiciu sie wody puszy mi brzuch tzn wuwala go tak do przodu??da sie cos z tym zrobic?
Może słąbo rozwinięte mięśnie brzucha?
Prezydent_1c
13-08-07, 16:31
Może jakaś choroba ukłądu pokarmowego lub wzdęcia :P
Prezydent_1c
13-08-07, 16:32
Może jakaś choroba ukłądu pokarmowego np
wzdęcia :P
pl
rotfl :P
ja tez tak mam.
choc, miesnie mam srednio wyrobione, bo ostro je katuje..
wzdęć nie mam(<lol2>) ani innych chorób ukladu pokarmowego;p
Hmm może popijanie w czasie posiłku? Duże kęsy łapiąc powietrze?
nie wiem bo wczesniej tak nie mialem a jak zaczolem sie redukowac i zrzucilem troche brzucha to tak sie zaczelo dziac,miesnie brzucha no corz staram sie cwiczyc na brzuch codziennie rano 4x25 brzuszkow i po treningu na silce 4x20 brzuszki,4x20 unoszenie ugietych nog w gore,3x15 skretosklony na maszynie z obciazeniem,skretosklony na talezu 4x15 cwicze tak na brzuch juz od 3tyg nie wiem czemu sie tak dzieje z tym brzuchem??pomorzcie bo to wkurzajace nie mam takiego brzucha a cos zjem i juz duzy!!
Nie ćwicz na czczom spalasz mięsien tak samo jak tłuszcz, nie wiem czemu tak
rano brzuszki robie przed sniadaniem mam robic po?mam tez jesc przed silka?moge sie poradzic lekarza w tej sprawie?
Prezydent_1c
13-08-07, 22:41
Poradz się lepiej lekarza :D Ja się mojego największego eksperta spytam (tata-lekarz :D)ale to wrócić musi z wakacji i ci powiem co to może być :P
to zapytaj sie go i odpisz luicze na ciebie maz tu soga
Prezydent_1c
13-08-07, 22:53
Wraca jutro albo w środę więc zaglądaj i ci kilka przykładowych dolegliwości podam ;)
lucko ćwicz po śniadaniu ale 2 godzinki po, przed siłownią też jedz 1,5 przynajmniej przed rozpoczęciem ćwiczeń. Lekarza jak najbardziej mozes zsię polecić, ale Ci też nie zawsze wiedzą co mówią
A teraz wpadło mi do głowy, bo wiem że bardzo się głodzisz (źle robisz) to mozę dlatego jelita cały dzień są skrępowane, i jak zjesz to się rozpychają, bądź (też bardzo prawdopodobne) łapiesz tłuszcz wewnątrzustrojowy po czym go spalsz długimi przerwami między posiłkami
juz sie nie glodze bo zaczolem masowac ale po kazdym posilku nawet malym mi wywalal brzuch i po wodzie tez
Myślę że narządy po tak mocnej redukcji Ci wywala, powinno z czasem minąć
Prezydent_1c
16-08-07, 21:21
Mój tata powiedział że mogą to być problemy z wątrobą lub nerkami i że nie umie ocenić na dystans co to jest dokłądnie najprawdopodobniej musiałeś uszkodzić lub w jakiś sposób żle wpłynąc lub zaburzyć prace tych narządów dietą i odżywkami. Radził abyś udał sie z tym do lekarza bo nie umie jednoznacznie odpowiedzieć co to moze być. (zbyt wiele możliwości)
PS. ale powiedział ze to napewno watroba albo nerki
Uszkodził zbyt mocną redukcją
Prezydent_1c
18-08-07, 01:01
Bardzo możliwe. Bo jedząc samo białko nerki i wątroba nie sa za "szczęśliwe".