Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kreatyna

zaq
13-08-07, 11:56
witam mam do was pare pytanek
1 mam creatine monohydrate Olimpa mega caps 1250 jak powinienem ja zarzywać 2kapsy na czczo i 2 po treningu?? czy jak??
2 dobrze zrobiłem kupując taką kratyne na początek??
3 czy kreatyna zwiększa wydolność organizmu??
4 chyba wszyscy każdego dnia ćwiczą inna partie mięśni a dało by sie tak wszystkie patrie razem każdego dnia?? jeśli nie to jak mi polecacie ćwiczyć
z góry thx :)

Kokser
13-08-07, 12:30
1. nie bralem tego wiec sie nie wypowiadam...ale dla mnie the best sa kreatyny z Treca.

2.Jesli to poczatek twojej przygody to pewnie tak :]

3.Z tego co wiem to tak :]

4.Da sie...ale bys musial spedzac na silowni po 8 godzin xD A tak na powaznie to organizm potrzebuje regeneracij i nie da sie cwiczyc codziennie...No chyba ze robisz rzezbe :] Muszisz miec przerwe 2 dni przynajmniej w tygodniu jesli cwiczysz i chcesz miec dobre osiagniecia.

Punisher
13-08-07, 14:09
Niestety nie zgodzę się z Panem wyżej !!!! Jak każdy)
(
1. Jeżeli już byś brał to 4 rano, 4 po treningu.
2. Żle zrobiłeś, przez pierwsze 6 miesięcy wykorzystuje się swój naturalny potencjał, bez odżywek dostajesz maxksymalne przyrosty, kreatyna pomorze Ci dopiero w pełni po 6 miesiącach treningu, oczywiście podstawa to jest właściwa dieta aby osiągnąć jakiekolwiek efekty. Zapraszam: dział Dieta.
3. Kupiłeś kreatynę i nie wiesz co ona daje? Heh. Najlepiej ją odłóż lub sprzedaj komuś. Wpisz sobie w wyszukiwarce "kreatyna".
4. Na początek przygody z siłownią - ogólnorozwójówka - Dział trening, czytaj tematy podwieszone.

P.S. No i kliknij w strone w moim podpisie zulugulo.

baQus
13-08-07, 16:50
1. Ja brałem w dni treningowe 4 po obudzeniu, 4 przed treningiem i 4 po treningu, a w dni nietreningowe 4 po obudzeniu, 4 przed gł. posiłkiem i 4 przed snem.

VegetaSSJ3
13-08-07, 18:22
Najlepsza z treca 400 kaps sa 2 sposoby jej brania i kazdy skuteczny

Kasa313
13-08-07, 21:02
nie podniecaj sie ta kreta z treca dla mnie to wielkie go...no z tego co widze kazdy post o krecie z treca sa lepsze tyle ci powiem

VegetaSSJ3
14-08-07, 15:23
gowno wiesz cieniasie i tyle wiec sie nie wpieprzaj

Punisher
14-08-07, 20:19
Najlepsza z treca 400 kaps sa 2 sposoby jej brania i kazdy skuteczny
Moze i najlepsza, ale dla ciebie - nie dla innych.
To wszystko.