PDA

Zobacz pełną wersję : pyt dot 1 cyklu (mojego)

delita83
08-08-07, 12:47
Witam, jestem swiezak na tym forum i prosilbym o rade :p

Stosowalem wczesniej co jakis czas roznego rodzaju cykle odzywkowe przy odpowiednim odzywianiu.
Tak ze 3 lata temu wazylem 65kg a po 7 miesiacach dzieki odzywkom i odpowiedniemu treningowi dobilem do 78.
Jest mi bardzo latwo schudnac a ciezko przytyc. Na dzien dzisiejszy waze 77kg (wzrost 182), a chcialbym okolo 82-84. Chce byc sredni, nie duzy :p

Chcialbym sprobowac skromnego dopingu w postaci:
- Deca-Durabolinu 1 - 10 tyg deka 200mg (E7D)
- Winstrol 1 - 6 tyg 50mg (EOD)

+odzywki typu:
- horse power
- aminokwasy
- gainery 40% bialko, 60% weglowodany

no i wiadomo, dieta to podstawa

Pytania:
1. Przez ile dokladnie powinienem przykladowo przyjmowac te 2 anaboliki?
2. Czy stosowanie ich powinno byc w postaci piramidki? Tzn przez pierwsze 2 tyg 1 strzal tego i tego. Po uplywie czasu zwiekszyc dawke do 2 a pod koniec kuracji obnizyc do 1.
3. Oznaczenia 50mg i 200mg oznaczaja ze powinienem przyjac np: 50mg czyli jedna ampulka 50mg co drugi dzien (chociaz nie wiem ile jedna ma, ale to przyklad bo sie nie znam), a deca 200mg (jedna ampulka lub kilka tak zeby bylo 200?) czyli 1 strzal w tygodniu. Jak to wyglada? Ile takie ampulki maja? Pewnie jest jakis standart dla wszystkich.
4. Po tej kuracji powinienem brac cos na odblokowanie typu Clomid, HCG, Nolwadex? Jezeli tak to w jakich ilosciach? Jak to nalezy przyjmowac? Po jakim uplywie od poszczegolnych zastrzykow(doczytalem gdzies ze jak bierze sie za wczesnie to nie dzialaja tak jak powinny)?

Moze ktos z was powie ze gdybym poszukal na forum to bym znalazl. Jednak nie ma nigdzie takiej mieszanki tego rodzaju srodkow tak wiec nie wiem jak dopasowac odblokowanie. Nie znalazlem nigdzie zadnego wyznacznika albo jak to wyliczyc.

Z gory dzieki za odpowiedz :p

delita83
08-08-07, 15:10
5. Znalazlem to:

Winstrol - 12 godzin po ostatniej injekcji
Deca - 3 tygodnie po ostatniej injekcji

Jak to wprowadzic w zycie kiedy odblok na winstrol trzeba brac wczesniej niz na dece :/? Jak sie bierze wczesniej to nie dziala :/

vold
08-08-07, 17:01
Do decy musowo testo.

wolak
08-08-07, 21:13
j/w a horse bardziej po cyklu!!

delita83
09-08-07, 08:23
to nawet w polowie nie wyczerpuje tematu