Zobacz pełną wersję : Megabol Gainer 737 ???
siemka...
Czy gainer 737 jest dobry? porównywałem go cenowo z innymi np. MASS XXL i wychodzi dużo korzystniej.Wcianał to ktoś? Moze mi ktoś doradzić czy kupić 737 czy XXL?
A i czy przy braniu gainera warto tez jeść Carbo?
Znalazłem juz odpowiedź na wcześniejsze pytanie. Ponoć to wielka chała. ale czy przy braniu gainera warto tez jeść Carbo?[/QUOTE] np MASS XXL zawiera w sobie weglowodany, to nie starczy?
carbo nie trzeba - masz wszystko w gainerze
carbo nie trzeba - masz wszystko w gainerze
carbo dobra rzecz, to nie to samo co w gainerze.
Co do tego tematu to odwiedz ta strone zulugulo co mam w opisie i poczytaj, albo jak nie umiesz czytac do gory nogami to albo obroc monitor albo ci powiem zebys skorzystal z wyszukiwarki.
Najlepiej mieć Carbo i czyste bialko, wtedy możesz sobie dozować jak Ci wygodnie. Pamiętaj, zeby po każdym treningu pochłonąć około 30g Carbo.
no tak...
Kupiłem dziś MASS XXL i Carbo z biogenixa. Planuje brać je odpowiednio:
Dni treningowe:
MASS XXL po sniadaniu - 50g
Carbo po treningu - 50g
MASS XXL po przyjściu do domu z treningu - 50g a nastepnie posiłek.
Dni nietreningowe:
MASS XXL po śniadaniu i drugi raz przed kolacją.
Dobrze tak bedzie? Czy za mało XXL ?
My wróżkami nie jesteśmy...
Czy za mało, czy za dużo to zależy od Twojej diety, którą musisz sobie ułozyć.
MassXXL przed kolacją? tuż przed? Jezeli miedzy posilkami to ok, ale nei bezpośrednio...
to brać pomiedzy posiłkami? nie bezpośrednio po lub przed?
zapytajnik
08-08-07, 16:02
tak:) bo mass XXL jak kazdy gainer jest uzupelnieniem dietki wiec niewskazane zebys go pil od razu przed lub po posilku...elo
To chyba jasne:) Gainer nie jest dla popicia kolacyjki, tylko aby zwiększyć bilans energetyczny, czy tam uzupełnić dietę- pomiędzy posiłkami. Każdy posiłek powinien być pełnowartościowy - bez potrzeby uzupełniania kolacji gainerem.
megabol 737 klapa przereklamowane lepiej doloz sobie na porzadny suplement uzupelniajacy twoja diete
mass xxl cos takiego
Mass XXL to nie jest porządny gainer...
Ale jest dobry jakościowo cena/jakość bardzo popularny i dobry :)
Nie każdy potrzebuje najlepszego i najdroższego.
w poruwnaniu z tym ze gosc cce kupic proszek po ktorym jedynie wyskocza pryszcze na twarzy :/ to mass xxl jest super. Ja go polecam naprawde dobry dla poczotkujacyh
Ja na twoim naprawde wybrałbym 737...zalezy jaka masz diete...ale mi mass nic nie dał a zjadłeg go prawie 5kg
Ja na twoim naprawde wybrałbym 737...zalezy jaka masz diete...ale mi mass nic nie dał a zjadłeg go prawie 5kg
Co? Ty polecasz 737? heh