Zobacz pełną wersję : Prosze o pomoc tylko od Zaawansowanych
Witam ! mam jakies 1/2 puszki moze trochu wiecej Cell Pumpa tego wiekszego pasuje mi to wziosc tylko mysle z czym to polonczyc muslicie ze z Mono moze byc ?? czy moze Ka ?? chce po nim wziosc stack jakis moze wezme to z Mono i jak sie skonczyc to bede leciec na X Pandzie ?
mozesz i tak i tak. Kre-alkalyn dobrze bedzie dzialal z CP.
na cykl powinienes miec cala puszke Cell Pumpa.
jeżli będziesz brał tylko po treningu Cp ( czyli tak jak pisze na ulotce) to spokojnie Ci pół puchy wystarczy. Ja łączyłem z mono i było super teraz łącze z mono i KA
pozdro
czyli cp + mono + ka efekty dobre ? skoro jest tauryna w cp to nie musze brac dodatkowej do mono ?
MONO + CELL PUMP
DT:
5g mono na czczo
10g CP przed treningiem
DNT:
5g mono na czczo
10g CP po poludniu
KA+CP
DT:
CP przed treningiem
KA po treningu
DNT:
CP rano
KA po południu
Jak sie zdecydujesz to tak dawkuj. Tauryne mozesz kupic jak chcesz wiecej.
a moge Ka + Mono + Cp naraz ? i jak sie cp skonczy to dokoncze na KA i MONO ?
Co za dużo to niezdrowo, nie przyswoisz tyle kreatyny, chyba że być brał wtedy mniejsze dawki, ale po co sobie utrudniać życie:p
rafalkomando
07-08-07, 19:31
cykl moze trwac do 8 tyg, jesli nie przekroczy tego czasu to sie nie zmarnuje mzoesz takie mieszanki robic, duzo ludzi tak modzi i jakos ladnie wszystko idzie, tylko nei przekraczaj dawki dziennej kreatynki czyli 8-10 gram
a jak wczesniej skonczy np po 3 tygodniach Cp to moge dokonczyc na Ka i Mono ?
Czy moze lepiej jak skoncze Cp dokupic jeszcze jedna puszke czy samo KA I MONO styknie ?
hmmm, KA to monohydrat, wiec jedno i to samo, roznice znasz nie bede pisal, wiec traktuj KA jak mono w tym pytaniu:)
no fakt wezme Mono tylko doradz mi zebym nie przekroczyl dziennej dawki Kreatyny ile Cp a ile Mono moze tak zeby bylo wiecej Mono dziennie bo mam malo Cp xD
No to tak nie idzie, bo dawka musi wynosić albo 5g mono albo 10g CP, albo 3g KA w porcji. Chyba rozumiesz? To nie wiem czy to by było dobre ale można spróbować: Oblicz na ile dni ci CP starczy przy tym dawkowaniu co pisalem wczesniej, i zrób tak, że jedź na CP od pewnego momentu do końca cyklu. A druga opcja to nie bierz CP w DNT tylko KA i mono...
Kupilem Kre Alkalyn w capsach 2500 i mam tego Cp pol puszki duzej. Sofok prosze rozdziel mi ile w DT i DNT ?
DT:
CP 10g przed treningiem
KA 1-2kaps po treningu
DNT:
1kaps KA na czczo
1kaps KA po poludniu
Napisz ile masz tego i tego, ale to będzie coś tak jak wyżej wyglądało.
tzn mam jakies 300g Cp i narazie 90 capsow KA tego z olimpu 2500 tego mocniejszego ale jak sie bedzie konczyc jasne ze dokupie zeby byl pelen cykl
aha no to spoko :) przyrostow zycze:p