PDA

Zobacz pełną wersję : Gainer 1 lub 2 czy Mass XXL ?

ewerest2
05-08-07, 13:15
hej...

Potrzebuje dobry Gainer ale również musze liczyc sie z kosztami. Z tego co wyczytałem to Gainer 1 i 2 z Vitalmax bierze sie w mniejszych dawkach niż Mass XXL ale czy jest równie dobry? A jeśli tak to który jest lepszy 1 czy 2? Który polecicie? A może coś innego?

pozdro...

Turo1002
05-08-07, 13:22
polecam mass xxl :) vitala nie probowalem ale podobno bardzo slodki

ewerest2
05-08-07, 13:26
a ile Ci przyszlo po Mass XXL? I w jakim czasie?

rafalkomando
05-08-07, 14:45
kolejne pytanie ktre rozwala mnie na łopatki, kolego suchaj........ gainer to jest tylko uzupełnieiem diety, nie mozna stwierdzic ile komu przyszło po danym gainerze, to wszstko zalezy od diety i do niej dobierasz odpowiedniego gainera, czaisz?

nowin
05-08-07, 15:30
jak nie stać Cie na ciągłe spożywanie gainera to od razu sobie go daruj i zainwestuj całe pieniądze w diete

ewerest2
05-08-07, 17:24
kolejne pytanie ktre rozwala mnie na łopatki, kolego suchaj........ gainer to jest tylko uzupełnieiem diety, nie mozna stwierdzic ile komu przyszło po danym gainerze, to wszstko zalezy od diety i do niej dobierasz odpowiedniego gainera, czaisz?

widobrze o tym wiem ze to wszystko zalezy od diety, organizmu itd. poprostu chciałem sie dowiedzieć jak to na niego zadzaiałało a ty juz z pyskiem... nie denerwuj sie tak... luuuuuuuuuuuuuuuz

rafalkomando
05-08-07, 19:04
no spoko, tak tylko napisałem, bo kazdy to samo pisze, ok luzik