Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : cell pump i horse power??

samsun
05-08-07, 12:07
postanowiłem, że kupie cell pump 450g i horse power 1000g,ale nei wiem jak to przyjmowac (nie chodzimi o dawki bo one są na opakowaniu pewnie).brać np tak,że rano cell pump a przed treningiem horse power? a gdu sie skończy cell pump to ranne dawki zastąpic hp.jak ktoś już takie cos stosował to prosze o opinie aha a jakie dobre białko polecacie -bo myślałem o protein 80 z hi teca. peace

mały huba
05-08-07, 14:18
Nie wiem ile miałeś cykli na kreatynie ale ja bym wziął po kolei cell pumpa(2 puszki) miesiąc przerwy i potem tego HP .Nie ma potrzeby mieszać stacków skoro one same w sobie dają świetne efekty.Co do po Hi Teca to nie bierz tego bo spora część białek w tym wpc to białka pszeniczne z kiepską pulą aminokwasową. Ja osobiście polecam Ostrowię. Nie jest może białkiem które można się delektować ale jak bierzez z mlekiem 1/2 łyżeczki sacharozy/dekstrozy/glukozy/odrobina słodzika to jest niezłe no i cenowo wychodzi świetnie jak i skład aminek ma niezgorszy ;) Pozdrawiam tej.

samsun
05-08-07, 18:03
thx ;) w sumie to jeszcze składu tego białka nie sprawdzałem :) poszukam czegoś.pozdro

Kasa313
06-08-07, 18:20
boze co za amatorszczyzna :/ po co ci cp jak w hp jest tcm :D pozatym po cp nie odlatuj odrazu z Horse Power bo na kosmos cie wyje...bie wez sobie cre-fusion x-panda i bedzie git a nie odrazu wylatujesz z hp :D

samsun
06-08-07, 19:45
masz racje amatorszczyzna,gratuluje jak jesteś zawodowcem ;) ja ćwicze w piwnicy heheh i pytałem sie czy ktoś już takie połączenie próbował,ponieważ interesuje mnie jak to rozdielić jak już sie na to zdecyduje,w ogóle widziałem na innych forach,że ludzie takie coś wrzucali właśnie tyllko nigdzie nie pisało jak to brać.z drugiej strony fajnie jak mnie wyjebie w kosmos hehehe